/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    +4
    Kapı Komşum olay çok entrikali heyecanlı bir hikaye hatta enteresan mutlaka okumalisiniz.

    Ben her sabah ise isdende eve giden fit saçları sekil yakışıklı bir panpanizim o zamanlar bizim mahallede de namim bilinir yanı muhabbet ettiğim zaman biriyle malum is mutlaka olur.

    Benden yaşça küçük ben o zaman 20 yaşındayım kapı komsumun kızı da 16-17 yaşlarında ama kız afet saclari sari bendende 5-10cm uzun beyaz tenli lokum gibi. Babasininda ufak bir dükkânı var. sabah 6-7 ise gider akşamda 8-9 gibi eve gelir bende akşamları daha erken geliyorum her aksam kız balkonda naber nasılsın diyor ama ben bir bakıyorum kıza saçlar yapılmış sexy kıyafetler giyilmis falan neyse. her aksam derken 1 aya kalmadı kız aklıma düştü artik yazicam önceleri balkon muhabbeti falan derken ben kapıya geldim derken ya lamba yanmiyo işde ocağı yakamadim falan muhabbetler eve girip çıkıyorum artik neyse.

    kendi kendime düşündüm dedim haci bu is tamam sen bicaaa bascan yapacak birşey yok her neyse ertesi gün bu ateşli hatunumuz altında bir sort üstünde gömlek kapıda beni çağırıyor yine ki ogun cumartesi ve ben o gün eve erken geliyorum saat 13:00 gibi dedim kız zilli ney bozuldu yine derken bi patlak atdim bunun totisine ay uy acidi falan yalandan bağırdı neyse ben mutfağa girdim ocağı yakdim dedimki sende yaniyosun evet dedi. biz bir öpüşmeye başlamısiz. soluğu kizin yatak odasında aldım kız kucagimda ...

    panpanizin bu hikayesini mutlaka sukulamalisiniz beğenmeyen kalmayacak emin olabilirsiniz.

    Edit: Hikaye çok ilginç mutlu sonlu suku gelir tutarsa editleyip devam edicem.
    ···
   tümünü göster