1. 26.
    +19 -5
    Yüce Türk Ordusunun Şerefli Subayı. terörist köpekleri gibe gibe adam etmiş kan kusturmuştur.
    Tini Şad mekanı Uçmağ olsun.
    ···
    1. 1.
      +1 -3
      O adamlar ve çocukları dağa çıkıp başımıza bela oldu sonra da.
      ···
      1. 1.
        +2
        Dogru senin gibi pkklı huur cocuklari basimiza bela oldu.
        ···
    2. 2.
      +3 -4
      Solcu değil liberalim amk beyinsiz ırkçısı.

      Önceden kürtlerin isyan etmiş olması bir şeyi değiştirmez. Diyarbakır cezaevi işkenceleri pkk terör örgütünün halk desteğini önemli ölçüde artırmıştır.

      Esat beyin de zütüne koyayım:)
      ···
      1. 1.
        +1
        Kes ulan pkklı pic.
        ···
    3. 3.
      +1 -4
      Hahahah oğlum ne aptal herifsin lan sen. Yazımda çıkarla ilgili tek bir kelime geçmiş mi? 'Ben de onu diyorum' yazmış bi de asfjkl. Yok lan deme sen bişey en iyisi.

      Yetmez ama evetçi gerzeklerle yüzyıllardır varolan bir siyasi akımı yargılamaya çalışıyosun şaka gibi. Türkiye siyasetinden başka bi tak bildiğin yok, onu da düzgün yorumlayamıyosun. Liberalizm, avrupanın ve dolayısıyla insanlığın son 300 yılına damga vurmuştur. Senin gibko türkçülüğü dünyada herhangi birine anlatsan zütüyle güler sana:)

      Devletin de vatandaşın da birbirine karşı sorumluluğu vardır ayaklarını bırak. Devlet zaten halktan bağımsız bir kurum değil, kaynağı vatandaştır. Devletin varlığının, etkisinin olabildiğince minimize edilmesi gerekir.
      ···
      1. 1.
        +1
        Kenan Evren tarafından gönderildi. Yaptığı her işe Kenan Evren tarafından imza atıldı. Bekleyin huur çocukları daha nice Evrenler, Madanoğulları,Yıldıranlar göreceksiniz.
        ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster