/i/Tespit

  1. 1.
    +468 -23
    1:Yeni doğdunuz ne tespiti amk

    5-10:Hayatın en maceralı en renkli anları bu anıları unutamazsınız. Arkadaşlıktan tut eğlencenin zirvesinin yaşandığı dönemler.

    10-15:Ergenliğin getirdiği stresle hayat tak olur.Ahh ahh niye büyüdmki nidaları yavaştan duyulur.

    15-17:Gözünüz karıdan başka bir şey görmez. Dersler altüst olur. Geceleri babanızın neden duş aldığınızı anlarsınız.18 olma hayalleri felan filan.18 olunca dokunulmaz olucam havaları...

    18-20:18 E girdiğiniz anda bir patlama gelir.Oha 18 oldum amk yihhu diyip kutlarsınız ve yarın sabah kalktığınızda herşey dünkü gibidir. Milli olmaya yaklaşırsınız ve evlilik hayalleri başlar.Çoğunuz askerlik için kudurur.

    20-22:Geldimi üniversite. Başlarsınız ne karılar vardır lan kesin giberim birilerini dersiniz ve bir anda yatakta arkanızda ev arkadaşınızı bulursunuz. Hergün makarna, yumurta.Sabretmeyi öğrenirsiniz.

    22-25:Askerlik diye kuduran genç, birden otobüse bindiği anda tedirginlik ve titreme içinizde ne yapıcam lan ben amk sesleri havada uçar.Ama o sandığınız kadar korkulacak bir şey kalmamıştır. Birden herşey geçmiştir bile.

    25-30:Evlilik geldi... Cicim ayları... Çocuklar felan her şey çok güzel AMA... bir dakika borçlar var, taksitler bitmedi, kira,doğalgaz ne yapıcam lan ben dersiniz fe 45 yaşına kadar bu devam eder.Bir bakmışsınız emekli olmuşsunuz.
    Sonrada ölmüşsünüz bu kadar...

    Hayat bundan ibaret...
    ···
   tümünü göster