/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +12 -1
    Bu konuyla aktif bir sosyal medya kullanıcısı olarak çok fazla karşılaşmaya başladım ve her seferinde öfkem o kadar arttı ki yazmaya karar verdim.

    Yazımı burda paylaşmamın nedeni erkek kullanıcı ağırlıklı bir platform olması, sadece birkaç dakikanızı ayırmanızı rica ediyorum belki bir şeyleri değiştirebilirim.

    Sokağa çıkarken huzursuzum. Bu mesele giyimle alakalı değil, kaldı ki ben usturuplu giyinen bir kadın olarak defalarca sözlü/fiziksel tacize uğradım. Tecavüz haberleri okudukça "Ben ucuz atlatmışım." demek zorunda bırakıldık, denmesi gereken bu olmamalı.

    Öte yandan erkekler giyimini açık ve "tahrik edici" buldukları bir kadını taciz etme hakkına sahip midir? "Hak ediyor! ", "Kuyruk sallamasaymış!", "Namusuma leke sürdü!" ne çirkin cümleler, adalet dağıtmak erkeğe mi düşer? Namus kadınındır, kadın kimsenin namusu değildir.

    Evet bir erkek bir kadından tahrik olabilir, belki buna mani olamaz. Fakat dürtülerinin esiri olup kadına da saldıramaz. Mini eteği, şortu, askılı bluzu, dekolteli elbisesi sizi davet ettiği anldıbına gelmez; davet etse zaten bunun adı taciz/tecavüz olmaz.

    Etik açıyı geçtim, dini açıdan da kadına istemediği surette dokunma hakkı yoktur erkeğin. islam kadına örtünmeyi öğütlemiş olabilir, bunu uygulamak kadının inisiyatifindedir. Erkeğin fıtratının kadından güçlü yaratılması kadını daha rahat sindirebilsin diye değil kadını koruyabilsin diyedir.

    Tüm bu anlattıklarımın belki siz de farkındasınız. Kadınlar konuşuyor, kadın kadının hakkını arıyor. Ama tek başımıza yeterli değiliz. Konuda kilit nokta sizsiniz beyler. Kadına sahip çıkın. Kadını sevin.

    Buraya birkaç link bırakacağım, yakın zamanda gündeme gelen olaylar. Lütfen okuyun.
     

      http://sosyal.hurriyet.co...0141094&utm_term=post

      https://www.evrensel.net/...olay-soyle-oldu-hakim-bey

      http://www.imgim.com/img_20160715_021859.jpg
    ···
   tümünü göster