/i/Tespit

  1. 1.
    +2 -2
    -Beyler sıçtıktan sonra ve sıçarken takuma bakmadan rahat edemem. Neden bilmiyorum her yolladığım tak postasının havada seyrini izlerim.

    -işerken çişimle daire çizmeyi ve havada belirli şekiller yapmak hoşuma gider. Bir de bazen sıkıştığımda donu falan çıkarır gibimin ucunu tuvalete nişan alırım. Her an işeyebilirim. Ama işemem. Bakalım ne kadar tutabilcem testi yaparım. Sonra baya tutabildiği farkedip sıkılınca işerim. işerken ara ara tazyikli vuruşlar yaparım. Tutarım ve tekrar taztikli vuruşlar yaparım. Mutlu olurum.

    - Osbir çekerken aynaya bakarak çekmekten hoşlanırım. Kendimi gibiyo gibi hissetmem puştlar yanlış anlamayın. El sabit bel muttalip olur. ilerde bir ama kavuşursam nasıl gitgel yapıcağımın provasını yaparım.

    - Tırnaklarımı keserken acele etmeden şekil vere vere yavaş yavaş budayarak keserim. Tırtıklı tırnak, Ucu sivri tırnak (adam çizen ismini koydum buna), çukur tırnak (Bunun da ortası keskin çukurludur, çift çizgi atar.) gibi şekiller yapmaktan hoşlanırım. Ve bu şekilleri yaptıktan sonraki tırnak parçalarına son kez bakarım. Ondan sonra çöpe atarım.

    - Sümkürdükten sonra eğer peçeteye sümkürmüşsem peçeteyi ayırırım ve nasıl sümkürmüşüm içinden neler çıkmış bakarım. Ondan sonra peçeteyi çöpe atarım. Eğer burnumu karıştırmışsam çıkan herbir sümüğe güzelce bakarım. Baktıktan sonra top haline getirir atarım. -Bazen sıvı/katı sümük karışık gelir. O zamanlarda ortalama bir kıvama gelene kadar elimde oynarım ondan sonra top şekline getirip atarım-

    - Ayakkabı içinde çok kaldığım günlerde eve vardığımda ayaklarımı yıkamadan önce parmak arasında kalan çorap parçalarını tek tek emle toplarım, kokusuna falan bakarım sonra soğuk suyla ayaklarımı yıkarım. Rahatlarım.

    Evet beyler bu kadar emek verdim bi şukuyu çok görmeyin artık. Siz de aklınıza gelen varsa ( tabi böyle şeyler yapmaktan zevk alıyosanız) yazabilirsiniz editlerim.
    ···
   tümünü göster