/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +17 -5
    Evet beyler olay aynen şu'dur;

    Her ne kadar sevsenizde sevmesenizde(Şahsen ben taraftarı değilim ve aynı zamanda parti tutmuyorum.)Erdoğan'ın, onun bunun ve insanlarımızın yaptığı çalışmalar doğrultusunda bu ülke ilerledi ve gelişti. Gençler ister kabul edin ister etmeyin;Bu ülke gelişti...

    Peki gelişmesiyle ne alakası var amk diyenler olur belki.

    Feto'nun zamanında Kpss vs. sorularını verip, mülakatlarda fethullahçı abilerimizin cemaatçi isen geçirip;General, Hakim,Savcı vs. yüksek rütbeli yaptığı adamlar;fetonun haraca bağladığı ve kumanda ettiği robotlardan farksızdı. Erdoğan bunları baya bi temizledi,ama ordu'da hala böyle adamlar var mı var.

    Biliyorsunuz ki Fethullah Amerika'nın korumasında.

    Amerika baktı ki Türkiye gelişiyor, önünün kesilmesi lazım, Feto'yu devreye soktu. Ordudaki Fethullah'ın taşaklı adamları darbe girişimini başlattı.

    Olay Sağ parti Sol parti mevzusu değil arkadaşlar. Olay Amerika'nın oyunları.CHP ve MHP Hükumetin yanında. Halk sokağa döküldü darbe engellenmeye çalışılıyor.

    Arkanızdayız Sonuna Kadar!

    Farklı bir fikri olan varsa söylesin, benim analizlerim budur. istişare yapalım, oralarda olan panpalarım vaziyeti haberdâr etsin bize.

    Edit:Başkanlık sistemi için, sahte darbe yaptılar diyenler var. Olamaz demiyoruz tabi,ama ben bugün Türklüğün ne demek olduğunu anladım.
    ···
   tümünü göster