/i/Devlet

  1. 26.
    +4 -3
    bak şimdi amk salağı beyinsiz huur çocuğu tane tane açıklıyorum iyi oku tamam mı.

    1) bu ülke zamanında çözüm süreci bi tiyatro gördü hatırladın mı ? o süreçte pkk tayyibin ergenekon diyip içeri attırdığı paşaların yerine gelen paşaların yüzüne güle güle silah depoladı. kimse ses etmedi. sonra ne oldu ? bu olaydan sonra ki ilk seçimde akp tek başına iktidar olamadı. sonra biz kandırıldık dedi. kasım seçiminde de terörle mücadele ediyoruz diyip binlerce asker şehit verdik. kazanan kim oldu ? tabi ki akp. sözün özü koltuk uğruna binlerce vatan evladını gözünü kırpmadan kurban etti. Ki bu en yakın olay akp geldiğinde terör bitmek üzereydi şehit sayısı 0 dı. akp iktidarıyla şehit sayıları her geçen sene tırmanmaya başladı ve bunu kullanıp daha çok oy topladı. şimdi bu kadar insanı kurban eden dexer o dediğin 3 5 yalakayı öldürtmekten mi çekinecek ?

    2) Tayyibe saldırı filan olmadı zütünden sallama. dexer otelden çıktıktan sonra otele bomba atıldı rte kendi ağzıyla da söyledi bunu zaten.

    3) Bu fetö dediğiniz illeti bu milletin başına kim bela etti? zamanında fetoşun arkasından ağlayan, vatanına dön diye yalvaran kimdi ? bu fetoşun adamları devletin her dairesinde kadrolaşırken sınavsız asker polis olurken soruları çalıp üniversite kazanırken ses etmeyen kimdi ? Biz o zamanlar fetoşa laf söylerken siz muhterem bi zat o diyodunuz hatırlatırım.

    4)selayla sokağa inip olaylardan habersiz emir erini linç edip başını kesen cesedini tekmeleyen muhafazakar islamcılardan mı bahsediyosun ? O asker vatanını seven bir asker olmasa, ya da bilinçli bir darbeci olsa orda dayak yermiydi? elinde tüfek altında tank olan adam şeriatçı huur çocuklarını orda delik deşik etmezmiydi? ederdi değil mi ama etmedi. teslim oldu ve senin zihniyetinde ki insanlar o çocukları katletti.

    5) sizin camia da kim varsa hepsinin ayrı ayrı dıbına koyim buna cevap vermeme gerek yok benlik bi durum değil.

    6)Evet gördük o salak yüzde 50 yi sokaklarda asker döverken. Galeyana gelipte sokağa çıktınız ne oldu ? kaç tanenizi tank ezdi kaç taneniz vuruldu ? sadece 2 şehirde yapılan toplasan 1000 tane asker etmeyecek yarısı habersiz olan topluluğu durdurmaya devletin gücü yetmedimi de sizi sokaklara davet etti doğuda taş üstünde taş bırakmayan rte. salak gibi gittiniz kaç taneniz helak oldu.

    son olarakta rte ye en iyi çoban, halka en iyi avanak, rütbeli askerlere de en iyi kukla ödülü verilmeli.
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster