/i/Öneriler

Öneriler alıp verin, yaşantınıza can verin.
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +3 -1
    Nasıl böyle bir millet olabildik. Düşüncesiz aptal bir toplum. Gerçekten bu nasıl bir vahşettir. Köprüde 4 tanesini geberttik sıra 5.de ne demektir. Köprüden atın diye bağırmak. Oradaki askerler gerçekten sizi öldürmek isteseydi mermiye kafa mı atacaktınız.

    Asker kışlaya diye bağırılıyor. Dönmeye çalışan asker ise linç ediliyor. Tankın çevresini doldurmuşlar askerin dışarı çıkmasını bekliyorlar. Niye?Öldürmek için!

    içerden yardım isteniyor. Tank paletlerini bile kımıldatmıyor. Kımıldattığı anda onlarca kişinin öleceğini biliyor içerideki asker de.

    Gerçekten biz hep böyle miydik. Hiç tanıyamamışım vatanımın içinde barınanları. "Geberirken yalvarıyordu.Çocuğum var diyordu" ne demek lan.Ve sen o insanın ölümünden zevk alıyorsan...

    Gerçekten bazı pisliklerin ülkeden arındırılması gerekiyor.

    Ezanlar ilk okunduğunda dedim ki artık savaşa girdik heralde. Darbe marbe ayağına ülkeye girdiler. Kimisi diyor ki Ezanımız susmadı şükür. Neyse lan yorum yapmayacam. Asker din düşmanıdır diye yıllardır söylenen bir kelimenin anlatının geri dönüşümüdür bu.

    Amk bi de şu feto var. Neymiş sonradan anlamışlar ne olduğunu.Lan sübyanken ben biliyordum neler olduğunu.Ülkenin başındakiler nasıl anlamıyor. Yıllarca kendi ellerinizle yerleştirmediniz mi o adamları içeriye.Şimdi de ayıklama projesi.

    Şu komutanlardan kimisi tutuklanırken gülüyor. Filmlerde kötü adam bilinçli olarak yem olduğundaki gibi. indi gibicem der gibi. Darbe yapan kim harbiden.

    Merak ediyorum halkı sokağa döktüğünde asker gerçekten saldırsaydı.Ne olurdu? Büyük bir katliamın ardından yeni bir Türkiye mi? Halk ölüme sürülmelerini kabul etmeseydi? Onca polis. Onca asker. Daha istiklal Marşını doğru okumaktan aciz meclis ele geçirilmiş. Ultra hiper kral bir yerlerde.

    Ya amk lokum Türkiye'nindir.
    ···
   tümünü göster