/i/Devlet

    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +5 -7
    Fetullahçıların ve Amerekancı güçlerin ülke yönetimini ele geçirmelerine ramak kala, dirayetli bir duruş sergileyen siyasi iktidar ve direnişçi halk sayesinde atlattığımız bu badireyi bile anlayacak kadar akıldan yoksun olmanız beni hiç şaşırtmadı.

    Çünkü sizler 5 satırdan daha uzun yazı gördüğünüzde okumayıp, özet isteyen, Düşünmek adına yaptığı tek şey, 31 çekerken hayalini kurduğu yengesi, kuzeni, annesinin arkadaşı ya da okuldaki öğretmeni olan bir grup zavallı binsiniz.

    Kendimize ait uçaklardan atılan bombalarla, helikopterlerden açılan makineli tüfek atışlarıyla, tank paletlerinin altında parçalanmak suretiyle hayatını kaybeden onca vatan evladı, dibe vurmuş bir ekonomi bile sizin aklınızı başına getiremiyorsa, bu saatten sonra gibsem akıllanmazsınız.

    O gece sokaklarda yaşananları klavye başından zütünüzü kaldıramadığınız için göremediniz. Öldürülen o kadar insanın bu ülkenin vatandaşı olduğunu, Ankara Gölbaşı'nda şehit edilen, 43 Özel Harekatçının, hesapta çok sevdiğiniz PÖH olduğunu bile anlayamadınız. Milletin meclisinin bombalanmasının bile ne anlama geldiğini çözemediniz ve hala bir deniz anasından bile daha omurgasız, kaypak Fetöcü binlerin propagandasına kanıyorsunuz.

    Özet; Beyninizdeki o 4 tane nöronu gibiyim.
    ···
   tümünü göster