/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    +29 -7
    ---

    sözlük ruhu öldü beyler. Şimdi diyceksiniz amk önüncüsü buraya geleli 100 gün oldu olmadı niye böyle konuşuyorsun diye. Benim sorunum yaşla ilgili değil, tabi yaşta büyük bir sorun ama benim sorunum şu uygulama yüzüden isteyen her veledin anında üye olabilmesi. Ben buna karşıyım kardeşim. Bu olayı engelemenin en kolay ve herkesin istediği yol üye alımının günün belli saatleri açık olması, ama böyle yaparsak bay sirkan para kazanamaz o yüzden farklı bir sistem lağzım. benim fikirlerim şunlar:

    1-) Enrty kısıtlaması

    Sözlüğe yeni koydolan çömezlerin aşırıya kaçamamsı için yada silik yiğip başka hesaptan spam yapmasını engellemek için sözlüğe kaydolduktan 1-2 hafta boyunca kısıtlı sayıda entry girmesi.

    2-) Kaydolurken bebeleri korkutmak

    Bunu taşşaklı arkadaş denemişti. Bunu uygulamanın kendisine eklersen daha süper olur, örneğin verdiğim telefon numarası 3. şahısların eline geçmesi ve kullanılmasından sorumlu olmadığımızı kabul ediyorum gibi bi kutu koycaksınız veletlerde babasının annesinin numarasını vermekten korkucak.

    3-) Yeni çömezleri korkutcak mesajlar yollamak


    yine 1. deki gibi belli bir süre içinde 1 2 kere sözlüğümüzdeki bazı kişilerin bilgileri kötü amaçlar için kullanılmıştır lütfen dikkat ediniz gibi şeyler yollayarak veledlerden kurtuluruz. zeki biri sadece telefon numarasıya bi tak yapılmayacağını herkes bilir.

    4-) 18 yaşımı doldurdum butonu


    Böyle bir buton ekleyip kaydolurken bir uyarı gelcek ve eğer verdiğiniz bilgilerin yanlış olduğunu tespit edersek ________ hakkıyla işlem başlatılabilir bu biraz yasal değil ama bu da iyi

    5-) ÜYE ALIMINI KAPATMAK


    BASiT VE EN KOLAYI AMK

    aklıma geldikce editlerim sizinde çözümlerinizi bekliyorum
    ···
   tümünü göster