/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +4
    http://michaelgibkofield....igi.html?spref=fb&m=1

    Evet Arkadaş bu yazısında çoğu şeyi bence iyi bir şekilde açıklamış ama dediği gibi kıt görüşlü olanlar yine bir tak anlamıcak bu durumdan. Dediklerinin çoğunun doğru olduğuna inandığım bir yazıdır.

    Hala darbe vs diyen olursa yapabilcek bir şeyim yok. 1-2 Günde etkisi bitti bombalara alıştık - darbeyede alıştık resmen, başkanlık sisteminin öncüsü olan bu saldırı kim tarafından yapıldıysa amacına ulaştığını söylüyorum. Feto- Erdoğan olayı olsa Feto başta Erdoğana saldırırdı Ankarada 2 jet istanbulda helikopter uçarken erdoğan normal uçakla istanbula gelicek ateş etmicekler ve sizde buna inanıcaksınız. Silahlarla dolaşan askerleri durdurucaksınız Tankları satırlarla tekmelerle durdurucaksınız. TSK kendi saldırısını kendisi durdurma emri vericek ? TSK nın sadece bir kısmı darbe yapıcak. GKB kaçırılıcak 2 saat sonra kurtulucak Cumhur Başkanı canlı yayın yapıcak o arada silah sesleri yok onlar gittikten sonra başlıcak ? Binali Yıldırım TV ye bağlanıcak darbe dicek * Saat 10 - 10.30 da başlıcak ? Dışarı çıkanlar Tankları durdurucak insan gücüyle * Tank - Asker 3 - 5 kişi vurucak ki kendileride öldü. Sarayı vuramıcak ama Meclisi vurucak Saray 3000 m2 Uyduları kesmek yerine Tv Kanallarını basıcak ki onlarda 1 saate kalmadan halk - silahsız kesim tarafından geri alınıcak alınırken kimseye bir şey olmıcak. Darbe devam ederken Erdoğan ve yanındaki 2 kişi oturup açıklama yapıcak 1 i de gülücek. Neyse attığım o linkte yabancı kaynaklar vs de var . Halk ı birbirine düşürdüğü halde Zafer naraları atılacak , askerler katledilip sevinilicek , Camilerden dışarıya çıkın anonsu yapılıcak. Her gün kaç şehit olurken o gün Diyar bakır vs de saldırı olmıyacak milletin toplanmasına rağmen PKK- işid bu olaydan yararlanmıcak ? insanlar toplanıcak normalde toplanmayan bu insanlara bomba atılmıcak ? Darbe yapıp helikoptere sahip olup topluluk yerine 3-5 insana ateş edilicek ? Tank sadece sürülücek ateş edilmicek. Sizde bunları yiyiceksiniz ? Whatsapp ve Darbenin çok gizli defterini halk ele geçiricek ???

    Bu olaylar olurken Darbe girişimi Engellendi diyen Genel Kurmay başkanlığı. MiT Bitti derken Meclisin patladığı saçma salak işlerin olduğu bir darbe ? ? ?

    Not ; Çügüleyenler Çomar,Piyon,Koyun olduğunu belli eden kesimdir. Eğer bu durumda anlayamıyorsanız ve Zafer kazandığınızı falan sanıyorsanız yanılıyorsunuz. Olayın aslı şudur TÜM TÜRKiYE KAYBETTi. Hala inci Sözlük , Caps,Capsettin gibi sayfalarda Sopa alan yaşlı kadını kahraman olarak gösteren, Akp yanlısı olduğunu gösteren fotolar-paylaşımlar, Serkan inci nin Fotoşok dediği foto. Yani ne desem bilmiyorum sanırım incide Koyunlaştı. O uzun saçları yaramamış insanlara. Halkın kendini bir sandığı ama Tecavüzlerin,yaralanmaların,ölümlerin arttığı. Fanatik olarak dediğimiz insanların delirdiği - Esnafın birbirine yardımdan çok kavga ettiği Taksicilerin Patlamada ücreti arttırdığı,Türkiyeden göçler başladığı, ingiltere , Amerika , Rusyanın Türkiye'ye uçuşları iptal ettiği Antalya ve diğer turistlik kesimlerde turistlerin azaldığı, ekonominin ve eğitimin battığı dış işler ve iç işlerin birbirine girdiği herkesin kandırıldığı GÜZEL bir döneme denk geldik.

    Bu arada Atatürkçü,Milliyetçi,Erdoğancı zart zurt birlik olduk falan diyenlerede şu fotoyu armağan ediyorum istedikleri gibi kullanabilirler artık bunuda fotoşoklarsan Serkan bi zahmet.

    http://imgim.com/X4rop6.jpg

    Bu fotodan sonra Askere gitmek için Can atanlar burdayım desin.

    http://imgim.com/l16yGb.jpg
    ···
   tümünü göster