/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +1
    Birader ben şunu anlamıyorum, bu adamlar ramazanda mekan basar sopayla adam döver, sokakta adam yumruklar asker kafası koparır ev basar çocuk giber, tecavüz eder. Bunları tek yapmaz birleşir emanetini alır olaya girer.

    Peki bizler ne yapıyoruz?
    - Ağaç koruyoruz
    - Polisten dayak yiyoruz
    - Sokakta sesli sloganlar atıyoruz
    - Protesto ediyoruz
    - Hakkımızı arıyoruz

    Apolitik biri olarak sormak istediğim soru şu?

    Peki biz niye hakkımıza tecavüz edenlere örgütlenerek zarar vermiyoruz?

    - Oruç tutmayan bıçaklanıyorsa, gece uykudan uyandıran davulcuyu bıçaklayalım?
    - Ramazanda içki içilen grup sopalarla dövülüyorsa birilerinden bilgi alıp pilavlı yapılan mekanları basıp adam dövelim.
    - Gezi v2 yapıp polis kafası koparalım.

    Biz niye bu kadar insancıl oluyoruz adamlar göz göre göre sülalemizi giberken?

    Bu ülkede sosyal medya ya da sokağa çıkıp bağırarak hiç birşey değişmeyeceğini anlamış olmamız gerekiyor. Ben artık bana tokat atana diğer yanağımı uzatma taraftarı değilim birader. Böyle olmadığı sürece yapabileceğimiz tek şey de bu dıbına kodumun çocukları bizi bıçaklayıp sülalemizi gibip allahuekber diyerek kafamızı kopartmak olacak biz de twitterda heşteg sözlüklerde başlık caddelerde yürüyüş yapacağız. Madem ülke bölündü biz niye duruyoruz birader gibilişimizi izliyoruz?

    Amacım provoke etmek değil bro, çok mu insancılız niye biz de "sevgilisiyle öpüşen adama laf atan adamı bıçaklayan adam" gibi olmuyoruz.

    Bu şekilde sürdüğü sürece gibilmeye ve haklarımızı sadece internet başında sokaklarda yüksek sesle polisten kaçarak aramaya devam edeceğiz.

    Ha ne mi olacak?

    -Adamlar asker kesecek kahraman ilan edilecek, asker vatan haini olacak.

    -Biz polis anamızı gibmesin diye sokak sokak kaçıp duvara spreyle yazı yazıp bitane halk otobüsü devirdik diye devlet malına zarar vermekten vatan haini ilan edileceğiz.

    Böyle olmadı mı? Oldu!
    Neyse gibilmeye devam...
    ···
   tümünü göster