1. 1.
    +1
    Dün Gece Yarısından Itibaren...

    Inci Sözlüğün Değerli Vatandaşları Sistematik Şekilde Sürdürülen Sözlük ve Kural Ihlalleri Sözlüğün Temel Nitelikleri ve Devamlılığı Açısından Bir Tehdit Haline gelmiş Inci Yazar Kuvvetleri Dahil Olmak Üzere Sözlüğün Tum Altincieri Mizah Yapamaz Hal Almış ve Dolayısı Ile Gorevlerini Yapamaz Hala Getirilmiştir Gaflet, Delalet ve Hatta Hiyanet Icerisinde Olan Serkan Inci ve Modlar Tarafindan Temel Hak ve Hürriyet Zedelenmistir. Sözlüğümüz Uluslar Arası Ortamda Itibarini Yitirmiş Evrensel Sözlük Uyelerinin Insan Haklarini Ihlal Edildiği Korkuya Dayalı(Silik Is Comming... ) Bir Sözlük Haline Getirilmiştir Modların Aldığı Hatalı Kararlarla Yazarların Silik Yemesine Mâl Olmuştur.

    Sözlüğü Fedakarlıklarla Kurulup Bu Zamanlara Kadar getiren ve Inci Sözlüğün Koruyucusu Olan Inci Yazar Kuvvetleri (IYK),
    'Sozlukte Sulh, Cihanda Sulh' Ilkesi Hareketiyle Sözlüğün Bozulmaz Bütünlüğünü ve Huzurunu Devam Ettirmek Sözlüğümüzün Anancilara Karşı Mücadelesini Devam Ettirmek, Ultra Mizah Anlayışını Yazarlara aşılamak, Haksız Yere Silikleri Engellemek Sözlüğü Yeniden Yapılandırp Veledleri Saf dışı birakmak Sözlüğümüzün ve yazarlarımızın Sözlük Arenasındaki Itibarini Yeniden Kazandırmak Amacıyla Inci Sozluk Yönetimine "IYK" El koymuştur 2. bir duyruya kadar sözlüğe çıkma yasağı uygulanacaktır yazarlarımızın güvenlikleri için bu yasağa hassasiyet ile uymaları önem arz etmektedir.

    INCI YAZAR KUVVETLERI

    http://c12.incisozluk.com.../11501/4/894724_oe28a.jpg
    ···
   tümünü göster