1. 1.
    +22
    yararlarına gelelim şimdi de.

    1) Sıçma işlemi boyunca karıncalanan bacaklar ayağa kalkıldığında rahatlatır ve şükretmenize vesile olur.

    2) Bacaklarınızın karıncalanmaması için çeşitli hareketler yaparsınız. Kim bilir, bu hareketler belki de Afrika'nın hiç bilmediğiniz bir kabilesinin geleneksel dansıdır. Kültür hep bunlar.

    3) Yapılan fantastik hareketler insanı tıpkı bir jimnastikçi gibi esnek yapabilir. Bu antrenmanlarınıza, yani sıçma sıklığınıza bağlıdır.

    4) Alaturka tuvalet her yerde bulunabilecek bir tuvalet türüdür, altın klozete sıçıyor olsanız bile alaturkaya sıçmaya alışmalısınız.

    5) Alaturka tuvalet daha sağlıklıdır. Uzmanlar sağlık açısından alaturka tuvaleti öneriyor. Alaturka tuvaletiniz yoksa da klozete çömelmelisiniz.

    6) Alaturka tuvalete ayakta işerken türlü falsolar vererek fantastik şekilde işerken eğlenebilirsiniz ve okçuluğunuzu geliştirebilirsiniz (beyler içindi).

    7) Alaturka tuvalette züt silmek bir spordur. ilk peçeteyi ıslatıp silmek, ikinci peçeteyi kuru bir şekilde sürmek, kılların arasından sıçmıkları ayıklamak size 5 m2'lik tuvalette Survivor'u yaşatır.

    8) Sifon bozuksa (yüksek ihtimalle bozuktur) su dökmek bir eğlencedir. En son yapışan sıçmıkları tazyikli işeyerek temizleyebilirsiniz.

    9) Küçükken "Anne, bitti!" diye bağırma geleneği buradan gelmedir.

    Ekleyecek olursanız yazarım.

    edit : 5 oldu hala fotoğraf gelmiyor yeter lan

    fotoğraf : http://www.aktivbath.com/...a-tuvalet-tasi115055m.jpg

    edit2 : taharet musluğu hakkındaki başlığım (#174722804)
    ···
    1. 1.
      -1
      Abi efsane 😡😕😣😣😯😕😡😕😡
      ···
    2. 2.
      0
      Bütün başlıklarını atarmısın
      ···
    3. 3.
      0
      işerken matematik geliştirebilirsin
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster