/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 1801.
    +139 -1
    Ahırdan et kesme sesleri geliyordu... Azad'ın kararlı olduğu her halinden belliydi.
    Yatağa uzandım... Onun baltayla koyunların kemiklerine vurmasından kaynaklı çıkan sesler beni ilginç bir şekilde rahatlatmıştı. Uykuya dalmıştım.
    Rüyamda Eskişehir'deydim... Yıllar önce kaybettiğim annemle evde oturuyorduk... Çok şükür geri döndün anneciğim diyip sarılıyordum... Trafik kazasında kaybetmiştim onları. Azad'la aramızda benzerlik vardı o da ben de annesiz babasız büyümüştük... Annemle salonda otururken kapı çalıyordu.Ben ayağa kalkıp kapıya doğru yöneldim , kapıdaki de annemdi... Ben şaşırmıştım... Kapıdan gelenin kolunu sıkıca tutup onu salona doğru çektim ve salona baktım.
    Bu sefer koltukta olan annem değildi... O up uzun boylu , çarşaflı , korkunç şey oturuyordu masamda...
    Yüzüme bakıp
    "Canın canımıza , kanın kanımıza" diye bağırıp gırtlağıma yapışıyordu... Annem kılığında olup eve sonradan gelen ikinci şey de tıpkı onun gibi çarşaflı ve korkunç bir hal alıyordu ve ikisi bir den beni boğmaya kalkıyordu...
    Kan-ter içinde uyandım ve uyanır uyanmaz tekrar çığlık attım..Çünkü pencerenin önünde Havis ve Efhas beni izliyorlardı...
    Kapının önünden ayrılmazlardı ancak anlamsızca bana bakıyorlardı... Yüzleri gözükmüyordu , hatta yüzleri var mı onu da bilmiyordum.
    Pencereye bakmamaya çalışıp aşağıya indim... Azad çoktan işini halletmiş , salonda uykuya geçmişti.
    ···
    1. 1.
      +10 -1
      Bir bastım 4 giti la
      ···
      1. 1.
        0
        Buna benzer rüya görmüştüm mk. Boğma olmuyor ama anamla evde otururken kapı çalardı o çalan kişi de annem olurdu ve garip garip bakardı.
        ···
    2. 2.
      0
      Hadi hizli la
      ···
    3. 3.
      0
      Rezerveyşın
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster