/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +4
    Beyler elim ayağım titriyor şuan hemen anlatıcam. benim anne tarafım Çanakkaleli iki günlüğüne uğradım buraya köy gibi bi yer ama çok daha küçük dağın tepesinde (şu entry iyi girmek için şehir merkezine indim amk emek var) 5-6 ev anca ya var ya yok yaşlı insanlar hep.

    benim bir de kuzen var erkek daha önce hiç görmemiştim 9 yaşında neyse abi merhaba falan iyi çocuğa benziyor. hemen ertesi gün oldu evdende bahsedeyim tek katlı baya büyük bahçesi var 1 koyun ile iki üç tavukları var yanda da ay çiçeği tarlası var.

    Neyse bana dediler "biz çıkıyoruz kent merkezine sen kuzenine göz kulak ol acıkırsanda kümesten yumurta al kır" dediler tamam dedim onlar gittikten biraz sonra kuzenim yanıma geldi abi biraz dışarıda oynıcam bahçede dedi tamam dedim bende uzanıyorum evin içinde başka yapacak bir şey yok mk aradan bi yarım saat geçti bu çocuktan hiç ses yok dıbına koyayım bi bakmak içim giydim terliği bahçeye çıktım.

    baktım etrafa kimse yok karnım da açtı gözüme kümes takıldı dedim hazır çıkmışken şurdan yumurta alam yürümeye başladım kümese yaklaştıkça garip garip sesler duyuyorum amk

    böyle çok ince hani yavaş yavaş otuz bir çekersiniz ya böyle ohh uvv sesleri falan geliyor dedim bu ne amk sessiz sessiz yürüdüm kümese çaktırmadan kümesin arkasına kafamı uzatmam la o manzarayı görmem bir oldu.

    koyun sessiz sakin olaydan bi haber ot yiyor bizim kuzen pantolonunu indirmeden fermuar deliğinden bamya kadar pipisini çıkarmış koyuna sokuyor amk.
    beni fark etmedi bile gözlerini kapamış kendinde geçmiş dıbına kodumun.

    napıyorsun lan huur çocuğu diye bağırmam la kendine geldi ağlayarak kaçmaya başladı o koşarkende bamyası pantolonundan sallanıyor amk ama tabi ayağımda terlik var yerde çamur koştu kaçtı aradım saatlerce yok amk bende kent merkezine gittim sizin çocuk kaçtı dedim tüm aile ben suçluyor herkes onu arıyor şuan o arada bir kaçarmış yakında döner diyorlar
    gece olunca korkar döner miş daha önce de yapmış..

    bu arada ben koyunu gibtiğini falan söylemedim oynarken kayboldu dedim şimdi ailesine söyliyim m söylemiyim mi çocukla konuşmayı düşünüyorum ne diyim amk bi yardım edin bir de şimdi düşünün köydesin hepsi yaşlı karı görmemişsin internet yok ferre yok televizyon yok çocukta koyuna halleniyor amk
    yardım edin şimdi napim
    not: gelişme olursa editlicem yada çocukla konuşursak
    ···
   tümünü göster