/i/Devlet

  1. 1.
    +1 -1
    Panp oturduğu yerden kimsenin bişey kestiği yok asıl siz suçu olmayan askere ayıp ettiniz, kemerle dövdünüz. Ölmüş olanların başında fotoğraf çektirdiniz biz böyle şeyler yapmadık
    ···
    1. 1.
      +3
      Beş parmağın beşi hiç bir olur mu tabi kendini bilmezler olucak ne sandın oh iyi oldu mu dedik bizim de içimiz parcalandı .Evine bomba isabet edip ölenler, sokakta ezilenler, tarananlar ölenler var. Üzerine mermi yağdıran askere halk ne yapıcaktı . Askere gösterdiğiniz hassasiyeti bu şehitlermizede gösterseniz hiçbirinizin niyetinden şüphe etmicem ama durum bu .
      ···
      1. 1.
        +1
        Seninde tabi haklı olduğun yerler var asker milletinin üzerine ateş açar mı , sonra asker pöh binasına bomba atar mı ? Bunlar tabi ki hain şerefsizler. Bunda kimsenin bir itirazı olamaz. Ama ordaki habersiz askerler mermi yağdırsa zaten herkes ölmezmiydi ordaki. Sen de gidip askerimizi bu kadar alçaltma kötüleme. Onlar doğuda yıllardır terörle mücadele veirken kimse sesini bu kadar çıkartmadı. Onlarda bu vatanı bölmek istiyor bu fetocularda. Umarım derdimi anlatabilmişimdir.
        ···
      2. 2.
        +1
        panpa ya sen beni yanlış anladın heralde yada ben yanlış anlattım ben askeri kötülüyüp aşağlamıyorum bende bu duruma üzlüyorum bizim vatanımızın evlatları onlar biz rahat rahat oturuyosak zaten onlara borçluyuz bunu yadsıyacak değiliz . çıkıp askerelere ölümde demiyorum sadece o sokağa çıkılıp bu ülke savunulmalıydı yapıldıda zaten askere yapılanları ben zaten desteklemiyorum.
        ···
      3. 3.
        +2
        Anladım panpa zaten sokağa çıkmak bu darbe girişimini büyük ölçüde engelledi. Ama milletimiz hala sokakta ve bu durum sanki akp miting yapıyormuş gibi bir hal almaya başladı. Özellikle ankara ve istanbul gibi yerlerde ben sokağa cıkılmasını biraz yanliş buldum çünkü bile bile halkı tankların önüne ölüme göndermek bana yanlıs geldi. Allah korusun bu illerde bu daha fazla kişiyi kaybedebilirdik.
        ···
      4. 4.
        0
        sende haklısın panpam ama ordaki herkes cumurbaskanımız istedi diye değil çoğumuzun annesi babası darbe görmüş insanlar hiç kimse bir daha yaşanılanrın aynısını tekrardan yaşamak istemiyo ondandırki ağrıda kürdistan kurulmasını isteyen adam bile ak parti il binasının önünde istiklal marşı okudu .
        unutmamak lazımki mısırda halk geriye cekildiği zaman 2. darbe girşiminde başarılı olunmuştu onlar tedbirlerini alıyolar illaki bundan faydalanan insanlar vardır ama durum bu
        ···
      5. diğerleri 2
   tümünü göster