/i/Tespit

  1. 1.
    +21 -4
    Paragraflar halinde cevaplıcam ayrıca bordo berelilerle daha önce karşılaştığım ve bilgi edindiğim için boş değil.
    1-)TSK Ve MEB Ayrı şeylerdir kardeşim birinin gelişmiş olması normal. Mesela amerika gelişmiş bir ülke fakat polis cinayetleri tecavüzler cinayetler hatsafada.
    2-)Amerikaya bir şey öğretildiği yok fakat Amerikan birliğinin (hangisi tam bilmiyorum fakat eğitimli askerler)Bordo berelilerin sahip olduğu kondisyonun ve bilginin 100/50-75 arası olduğu kanıtlanmıştır.
    3-)Bordo berelilerin amacı savaşmak olduğu kadarda halkı savaş zamanında eğitmek ve istihbarat sağlamak olduğu için fazla gün yüzüne çıkmazlar bu yüzden konuşulmaması normal. Yani elin adamı içindeki ajanı bilmediği halde konuşmasını bekliyorsan daha fazla okuma *
    3-)Şu ana kadar muhtemelen hiç bordo bereliyle karşılaşmadığın için eğitimlerinden haberin yok.
    4-)Ve yine karşılaşmadığın için bilmiyorsun.Özellikle üst mertebedeki askerler asla basit silahlar kullanmaz fakat kullanmasını çok iyi bilir. Kondisyonu çok yüksektir.
    5-)Spetnazlar beni ilgilendirmez fakat pkk olayına gelince her olayda amerikanin oyunları diye ağlarken sence 7bin kişilik pkk tek başına ayakta durabilirmi? ayrıca emin ol 1 gecede temizliyecek bilgimiz var fakat o işler göründüğü gibi değil.
    Ayrıca haberlerdeki her şey doğru değil o askerler ya bordo bereli degil yada en alt mertebe.
    6-)Yarışma 1 kez kazanıldı fakat kalanı uydurmamı bilemem.
    Tabiki bunları bordo bereliler en iyi birlik demek için söylemedim bu tartışılabilir fakat söylediklerin aşırı saçma. Kulaktan dolma bilgilerle gelmişsin. Neyse birini daha çürüttüm hadi eyvallah.
    ···
    1. 1.
      +1
      Eğer tartışılacaksa bu tüm bilgileri göz önünde bulundurursak Bordo Berelilerin dünya üzerindeki yeri sağlamdır ki bence birlik olarak en az ilk 3'e girerler askeri güç bakımından
      ···
    2. 2.
      0
      Kardeşim zaten ben de bordo berelilerin en iyisi olmadığını söyledim, tamamen boş bir birlik demedim ki, sonunda "Tabiki bunları bordo bereliler en iyi birlik demek için söylemedim bu tartışılabilir" diyorsan eğer benimle aynı fikirdesin ve bir şeyi çürütmüş sayılmazsın.
      ···
   tümünü göster