/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 276.
    0
    Kaç zamandır sözlüğe bir şey yazmıyorum. Arada girip bakarım. Bu entry yi görünce dayanamadım.

    Bak şimdi şeker kardeşim, biz taa ergenekon zamanında dedik ki bu cemaate bu kadar yüz vermeyin bunlar tehlikeli adamlar. Ama hukumetin o an işine geldi, ordudaki vatansever subayların çoğu tasfiye edildi. Daha sonra 2010 referandumunda dedik ki yapmayın, hukuku cemaate teslim etmeyin. Bu adamların ne tak olduğu belli. Hukuk gün gelir size de lazım olur. Sonra ne oldu? Yargıyı askeriyeyi ve devletin bütün kadrolarına bu herifleri yerleştirdiler. Bu adamları ne kılıçdaroğlu, ne bahçeli ne de demirtaş yerleştirdi. Çok değil birkaç sene önce feto ülkeye gelsin diye ağlaşıyorlardı karşılıklı.

    Şimdi bu darbeyi yapan herifler kim biliyor musun? Ergenekon ve balyoz davalarında tasfiye edilen vatansever komutanların yerine gelen herifler. Peki bu herifleri bu makama kim getirdi? Hadi bakalım tahmin et. Beyin jimnastiği yap biraz.

    Biz bu adamların ne tak olduğunu eskiden beri söylüyoruz, söylemeye devam ediyoruz. Eğer bizim dediklerimize zamanında kulak verseydiniz ülkeyi geriye zütürmekten kurtarmaya gerek kalmayacaktı. Birazcık bizi anlamaya çaba gösterseydiniz ne bu günleri yaşardık, ne de kendinizi tankın onune atmanıza gerek kalmazdı.bu kadar insan ölmezdi. Bunu hala alamamakta ısrar ettiğiniz için çomarsınız.
    ···
   tümünü göster