/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +3
    evet beyler 2 hafta tatil yapmak için halamın evine gitmiştik darbede denemesinden 3-4 gün önce haberlerde görünce babam bi celallendi kalk dedi iyice kızışmadan eve dönelim halanlara zeval vermeyelim o saatte bilet yok yarın akşdıbına bulduk 00.00 da kalkıcak bindik gidiyoruz ilk durağa geldik ben otobüs yolculuklarında uyuyamam zorluk çekerim hep.

    Ama bu yolculukta iyiki uyuyamamışım diyorum. Durakta otobüsün içindeki hemen herkes indi bi kaç uyuyan kişi,ben, babam,2 suriyeli(bi tanesi uyuyodu herhalde)

    Beş dakika oldu olmadı bi kıpraşma oldu çıkmak için uyuyanın arkadaşının üstünden atladı galiba herneyse babamın yanına geldi (ben teklide babam başka bi adamla oturuyo baskada yer yoktu). Bana bi baktı hemen gözümü kapattım uyuyo numarası yaptım.
    kısık sesle arapça birşeyler söyledi sonra babama döndü.

    Baktım çantasını kurcalıyo kalkıp ağzının üstüne vuracaktım ki züt cebindeki ayfon 6s gözüme çarptı. O an dedim dişe diş kana kan hop çektim bunun telefonu. Hissetmedi galiba ki gidip yerine oturdu zaten ipnenin telefonunun şarjı da yokmuş. Attım cebe beklemeye başladım fark edicek mi diye.

    Hiçte fark etmedi. 20 dakika sonra muavin geldi bunlara birşeyler dedi otobüsten indiler. Rahat bi nefes aldım. Hem rahatlamıştım hem de otobüsteki pis koku azalmıştı.
    Sabah babam telefonunun olmadığını farkedip otogar polisine gidiyordu ki durumu anlattim.

    Önce azarlayıp sonra alnımdan öptü. Öğlene de telefonu satıp eve döndüm. O taklu s3 %1000 kar yaptırmıştır nerden baksan
    ···
   tümünü göster