1. 1.
    +3 -1
    houston adlı bir kadın 1999 yılında düzenlediği bir ciks partisiyle bütün dünyayı hayrete düşürmüş. bu parti boyunca 10 saatte 620 erkekle sevişmiş.

    -mısırlılar, libya’yı işgal ettiklerinde yenilgiye uğrattıkları düşmanın 13 bin 320 tanesinin penisini kesip almışlar. bu berbat olay mö 13. yüzyılda meydana gelmiş.

    -i̇sviçreli biyolog albrecht von haller bir keresinde 30.5 santimetre uzunluğunda bir klitoris gördüğünü açıklamış…

    -en geniş kalça bazı afrikalı kabile kadınlarında görülüyormuş. hottentotten kabilesinden bir kadının kalçasının yarı çapı bir metre geliyormuş.

    -i̇skoçya’da 1846-1888 yılları arasında yaşayan anna swan en uzun vajinaya sahip olmakla övünüyormuş. bayan swan’ın vajinasının ebadı 2 metreye 30 santimetreymiş.

    -en büyük penise sahip memeli bir afrika filiymiş. bu filin penisi 2 metre uzunluğundaymış.

    -en uzun sperm rekoru drosophila bifurca türü bir böceğe aitmiş. bu böceğin sperminin uzunluğu 6 santimetreye ulaşıyormuş. böceğin sperminin uzunluğu kendi uzunluğunun yirmi katına ulaşıyormuş.

    -mısır’da yaşayan sundevall türü bir fare bir saat içinde yüz kez cinsel birleşmeye girebiliyormuş.

    -bu güne kadar saptanan en uzun süreli cinsel birleşme bir çift çıngıraklı yılan arasında yaşanmış. bu mutlu çiftin sevişmesi 23 saat 15 dakika sürmüş.

    -sivrisineklerin sevişmeleri üç saniye sürüyormuş.

    -domuzların orgazmları 30 dakikaya kadar uzayabiliyormuş.

    -dağlarda yaşayan semender türü hynobius nigrescen’in hamilelik süresi hayvanın yaşadığı yüksekliğe göre değişiyormuş. eğer bu semender deniz seviyesinde bin 400 metre yükseklikte yaşıyorsa hamilelik süresi üç yılı aşabiliyormuş.

    -ferre yıldızı john dough bir günde 55 kadını memnu edebiliyormuş.

    -doktor vernon coleman en uzun sevişme süresini kayıtlarına geçirmiş. bu kayda göre sinema yıldızı mae west ve adının ted olduğu bilinen sevgilisi arasındaki sevişme 15 saat sürmüş.

    -tarihte bilinen en kalabalık ciks partisi mö 200’de roma’da gerçekleştirilmiş. 7 bin kişi bu partiye katılarak kendilerini zevkin engin sularına bırakmı
    ···
   tümünü göster