/i/Tespit

  1. 1.
    +117 -9
    1-Uykulu tipler : Genellikle cuma namazında görürsünüz. Çoğu liseli ve işsiz akşama kadar yatan tiplerdir. Orta direklere ve duvarlara yaslanarak hutbeyi geçirirler.

    2- 4-8 Yaş Arası Tipler: Bunlar baba veya dedesinin zoruyla gelirler. Genellikle teravih ve cuma namazında görülür çoğunluğu arka saflarda kikirdeşirler. Namaz esnasında saf aralarında gezenlere de rastlayabilirsiniz.

    3- Hocanın Yalakası Tipi : Bunlar genellikle 23-30 yaş arasındadır. Hocanın peşinden ayrılmazlar. Genellikle hocanın tam arkasına otururlar.

    4- Çorapsız Tipler : Bunlar son dakika abdest alıp camiiye gelen tiplerdir. Islak ayaklarla ve hızlı nefes alıp verişiyle midenizi bulandırabilir. Bunlardan uzak durun.

    5- +60 Yaş Tipler : Bunlar gençliğinde her haltı yiyip amel defteri günah point +1500 olan yaşlanınca full camiide olan cennete gideceğini düşünen tiplerdir.

    6- Tabureli Tipler : Bunlar +70 yaşında olan ölümün yaklaştığını bilen ve camiide yatıp kalkan tiplerdir. Dizlerinde derman olmadığı için tabureyle namaz kılarlar.

    7- Bekçi Tipi : Bunlar camiinin etrafından ayrılmazlar. Genellikle bahçede oturup bi kafadar ile sigara içerek siyaset, din ve ölümle ilgili konuşurlar.
    Geçmişteki anılarını anlatan tipede rastlayabilirsiniz. Bunların sohbeti güzeldir. Oturup sohbet edebilirsiniz.

    8- Çakma Müezzin Tipi: Bunlar karga gibi sesi olup 35-45 yaş arasında gamet getiren tiplerdir. Özünde iyi birileridir ama sesi ile milleti kendinden soğuturlar.

    9- Leş Kokan Tipler : Bu tipler gece soğan, sarmısak, çemen yiyip gelen tiplerdir. Samsun 200 içip gelenlerede rastlayabilirsiniz. Caminin havasını bozlarar ama hiç bozuntuya vermeden devam ederler. Arada bi "pıst" diye genirenleride vardır. Mümkün olduğunca uzak durun.

    10- Osuran tipler : Bunlar adeta ninja gibidir. Osururlar ama kim olduğu asla bilinmez. Abdestsiz namaza devam ederler. Dikkatli olun yanınızda olabilir.

    11- Duayı Sesli Okuyan Tip : Bunlar +70 yaş amcalardır. Duayı dışından okuyup kafanızı allak bullak eder ve duaya baştan başlamanızı sağlar. Duaya baştan başlayınca hoca Allahuekber der ve dua yarıda kalır. Yanına asla oturmayın.

    12- Ayağı Kokan tip : Çorabı peynirli doritos gibi kokar. Arkasına oturduysanız secde anında nefesinizi tutmanız tavsiye edilir. Aksi taktirde koku duyunuz yok olabilir.

    SiZDEN GELENLER :

    Sagon aromali oneo : Bayram namazında feyk yiyenler

    Kelfakir : bayramdan bayrama namaza gelen tip

    Mc taktik : suriyelilere uyup teravih namazını 8 rekat kılan tipler

    Mustangci : babasının arkasında takılan çocuk genelfe teravih namazlarında görülür.

    Obra : Müezzinin yanındaki vip yere oturan tip.

    amgibicirobot : namaza babasının zoruyla cenabey cenabet gelen tipler

    newschool123 : Bayramdan bayrama tip : Ya liseli ateisttir babasının zoruyla gelir ya da yaşı büyüktür bu bari olsun diyerek gelir

    Masterassassin : Şadırvanda abdest aldıktan sonra veletlere suyu boşa alıtmayın diye kızan dede.

    Nedenreisneden31 : Telefonu çalan tipler : bunlar zararsızdır ama telefonu gibimsonik çalar yaş araları +45

    Alidinc : Pokemoncu : Amaç namaz değildir. Cemaat namaz kılarken o hocanın yanındaki pokemonu avlamaya çalışır ve çoğunlukla imamın zütünü çekiyor diye cemaatten dayak yer.

    diyelim ki mahmut : Ayak uyuşukluğu yaşayan tipler : paso hareket ederler

    comolokkoscarf : secdedeyken çatalı gözüken tip

    Thunderbolt : Vitir namazının 3. Rekatında feyk yiyenler

    eminv : secdeden kalkınca donu araya kaçan tip.

    Redo2461 : Boğa gibi öksüren tip : Bu tipler genellikle +60 olup hastalardır. Ama sanki birbirlerine sövüyormuş gibi öksürürler hoca namazı durdurup bunları bekler ortamda "la gibecem ha yeter" diyen adan gibi öksürürler mazur görün.

    Redo2461 : duaları bsbsbsbs diye okuyan tip.

    leb demeden esegini giben adam : camiye züt kesmek için gelen gay tip.

    canyon : tesbih dagıtan tip : Bunlar siz elinizle çekmek isteseniz bile ısrarla üzerinize doğru fırlatırlar

    ilkeraj : Cami çıkışında bekleyen suriyeli dilenciler

    1cmpipi : namazı yanındakinden, önündekinden veya çaprazındakinfen bakıp kılan tip

    Prometous : imamın tam arkasında durup genç cocuk vs aralarına almayan dede timi

    serceparmagiylapandikatanadam : mekgiba dalgası yapan tipler

    sk27 : susturucu tip : genelde +50 yaş olup küçük veletlero susturma görevi üstlenir. Gerekirse namazı bozup kutsal vazifeyi sonlandırır.

    isimsiz huur cocu : namaz kılmayı bilmeyip yanındakine bakan tipler yaş araları 5-15
    ···
   tümünü göster