/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +1 -4
    Ağaçsever Geziciler / 2013 :

    " Berkin Elvan, Ali ismail Korkmaz, Ahmet Atakan, Ethem Sarısülük, Mehmet Ayvalıtaş, Medeni Yıldırım ve Hasan Ferit Gedik' öldürüldü."

    Vatansever Halk / 2016 :

    "Asker helikopterden halkı taradı. Yüzlerce şehit var Polisi, Halkı,Askeri"

    ikisinde de bu milletin vatandaşı, garibanı öldürüldü.

    Halk gezi zamanında Yolsuzluğa, Hırsızlığa, Vatanını peşkeş çekip satmaya, Kalleşliğe, Yanlış siyasete karşı ayaklandı.

    Bu günse darbeye karşı.

    Öncelikle kendi düşüncenize veya anlayamadığınız şeylere karşı çıkan o ideolojinizi gibeyim. Empati yapmadan at gözlüğüyle baktığınız hayatlarınızı gibeyim. 2 gün önce onca şehit verdikten sonra şehidin kanı kurumadan kutlama yapan zihniyetinizi gibeyim. 6 ayda 700 şehit verirken PKK 'ya bu kadar düşmanlaşmayıp kendi askerinize düşmanlaştığınız nefretinizi gibeyim. Kendi askerini kemerle dövüp PKK'lı huur çocuklarını otobus ustunde bayram ede ede getirdiğiniz gün kendinize insan dediğiniz ağzınızı gibeyim.

    Kısacası ben sizin ananızı gibeyim huur çocukları. Hiç biriniz insan değilsiniz vicdan ar damarları tıkalı it sürüsünden başka bi tak değilsiniz.

    Bu vahim günde Gezi eylemlerine,Chp,mhp,akp partilerine veya herhangi bir ideolojik düşünce yapısının peşine hala siyaset kovalayan, kendi düşüncesinde değil diye oraya buraya laf atan huur çocuklarına bu halkın şehitlerinin, ölmüşlerinin analarının babalarının emekleri haramdır.

    Evde tutulan halkın %50 'si darbeyi tek başına durdurmadı alanlarda AKP'li de, MHP'li de, Chp'li de vardı. Dün gezi eylemlerinde sadece CHP ve MHP li polis eliyle öldürülmedi, gaz bombasıyla nefessiz kalmadı. Olaylarda AKP'li de öldürüldü, AKP'li de gaz bombası yedi.

    Bu gün bile ayrımcılık yapan herkes katıksız huur çocuğudur. Aksini söyleyen de onun farklı bi rengidir.

    Şimdi gibtir olun gidin yozlaşmış itler.
    ···
   tümünü göster