/i/Televizyon

Sözlüğün renkli altincisi.
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +37 -2
    Haklı şuku
    ···
    1. 1.
      +3 -3
      Akpnin darbe gecesi zütünü amerikan kanalları kurtarmıştır. huur çocukluğu yapmayın fox tv cnn ve ntv dir sürekli yayın yapıp halkı sokağs döktüler bu kanallar olmasa darbe başarılı idi
      ···
      1. 1.
        0
        Ulan huur çocuğu videosunu izledim kaç askeri katlettiler. Videolardamı yalan bikere sıkıyım diyen huur çocuğudamı yalan? Köprüde 4 tane katlettik sıra 5.ciside diyen huur cocugudamı yalan? Ananı giberim senin dıbına kodugumun comarı o sokağa dökülen tüm halkın anasını gibeyim seninde ananı gibeyim
        ···
      2. 2.
        +1 -1
        Ben de ülke elden giderken sırf dexer düşmanlığı yüzünden evinde oturan; halka ateş eden, halkı öldüren vatan hainlerini koruyan orrospu çocuklarının anasını gibeyim. Alınma panpa sana değil anana sövüyom. izmirliysen sıkıntı yapmazsın eminim.
        ···
      3. 3.
        0
        Seninde tayyibinde anasını gibeyim huur cocugu orda geberen bütün sivillerin anasını avradını gibeyim. Seninde dahil huur cocugu. Mezarlarını gibeyim dıbına kodugumun comarları alayını gibeyim. arkada bıraktıgı karılarını kızlarını gibeyim. Ne isi var o huur cocugunun orda tabiki geberecek ulan! yunan askeri olsa sokağa dökülmezdi bu huur çocukları. Alayının anasını gibeyim samimiyetsizlik icinize islemis askerime polisime helal kim vurduysa o huur cocuklarını bin yaşasın! O çomar sakallıların ve tayyibin anasını gibeyim yanlıs anlasılmasın yoksa Asker Polis bizim baştacımız!
        ···
      4. 4.
        0
        Lan dıbınakodumun putperest pekekenti gitmiş babanın anana söylediği küfürleri tanımadığın insanlara söylemeye çalışıyorsun. dıbına kodumun bini kafası kesildiği iddea edilen adam haberlere çıktı adam 2014'te askerliğini bitirmiş amk puştları kafası kesildi diye haber yaptı. Eğer anasını bellemeye niyet ettiğin o halk sokağa dökülmeseydi ananı fetullah gibcekti haberin yok.
        Anancılık yapmam ama kusura bakma hak ediyorsun seni gidi vatan haini bölücü bin
        ···
      5. diğerleri 2
   tümünü göster