/i/Saçmalamaca

Bu altincide saçmalamak serbest !
  1. 1.
    +101 -24
    Sevgili günlük, bu gün telefonumu açar açmaz karşılaştığım dexer wallpaper'ı ile günümün güzel geçeceğini daha başından anlamıştım.

    Hemen devletimizin bize verdiği su ile elimi yüzümü yıkayıp yine devletimizin verdiği yiyeceklerle donatılmış masaya oturduk. Hayret, masayı neden devlet vermedi.. Neyse dexer çok yaşasın.

    Kahvaltıdan sonra bin bir zorlukla aldığım arabama bindim.(Gerçi mükemmel devletimizin bankaları bana uygun faiz oranlarıyla borç verdi ama çok tuhaf bir şekilde bu borcu ödeyene kadar zütüm gibiliyor bitmek bilmiyor. Acaba mükemmel devletimiz neden bana yardım etmiyor?)

    Aşırı vatansever olduğum için bindiğim alman arabasının teybine elimdeki iPhone 6sPlus'ı bağladım ve Dombra Dexer Edition versiyonunu açtım. Sesi fullemiş son ses giderken bir eksiğim olduğunu hatırladım...

    Ak parti bayrağımı ve Türk bayrağını asmayı unuttuğumu fark ettim ve hemen arabayı sağ çekip bayraklarımı astım. Yolda giderken kornaya basmayı hiç ihmal etmedim ne de olsa ben kornaya basarak bırakın ülkemi darbeden korumayı ülkemi 5000 yıl ileri zütürüyorum.(Bırakın gibilsin milletin kafası omlet yapmak için yumurta kırmak gerekir değil mi?)

    Eve geldiğimde face'e girip bir kaç çomar arkadaşımın gönderisini beğenip kominist binlere ana avrat sövdüm.(Ama ben çok dindarımdır ve bırakın anama sövdürmeyi kendi anamın adını milletin ağzına aldırmam)

    Biraz daha takıldıktan sonra karşıma Mustafa Kemal Atatürk'ün bir resmi çıktı ve altına hemen yorumumu yaptım 'Benim Atam Fatih Babam Dexer Ulan'

    Sonra sıkılıp evdeki benimle aynı görüşte olmayan 17 yaşındaki salak kardeşimle tartıştım.(Çünkü burası özgür bir ülke tmm mı .s)

    Bu sinir stres beni çok yordu ve aşırı vatan sever olduğum için Parliament paketimden bir sigara çekip yaktım.

    Şimdi yatağa gidiyorum umarım rüyamda Yüce Allah Dexer'ı görürüm.Ne de olsa rüyamda peygamber görmek sevap xd
    ···
   tümünü göster