/i/Devlet

  1. 1.
    +26 -2
    Ne güzel yazdın şuku. Şuan içeri aldığı askeri, polisi, öğretmeni, savcıyı, memuru bunlar değil miydi yerleştirenler. Değil miydi yüzlerce insanı KPSS'de soruları vererek yerleştirenler bunlar değil miydi?

    Örgütlenip yapmışlar. 14 yıldır bu ülkede iktidarsın sen dün ki iktidar değilsin neden temizlemedin destek verdin. Tüm Orgeneralleri, Tümgeneralleri emekli edip alt kademeden doldurmadılar mı?

    Hep mağdurlar. Hep mağdur oynuyorlar. Yazık ki bu millette buna inanıyor. Düne kadar teröristleri sınır kapılarında davullarla karşılayanlar şimdi hainlikten bahsediyor ya neyse.
    ···
    1. 1.
      +10
      baksana hemen çakmışlar eksiyi. adam öyle bir programlanmış ki sadece darbeye odaklanmış kim ne derse beyni reddediyor.bu milleti kademe kademe zehirlediler.bak bir deney var ne demek istediğimi anlar mı bu sözlüktekiler bilmiyorum.bir kurbağayı sıcak su dolu bir havuzun içine atıyorlar. kurbağa sıcak suya temas eder etmez sıçrayıp kurtuluyor. aynı kurbağayı soğuk suyun içine koyup suyun derecesini yavaş yavaş yükseltiyorlar. sonuçta kurbağa haşlanarak ölüyor. bugün şehit cenazelerine olan tepkisizlik patlamalarda ölen vatandaşların olduğu günün ertesi günü köprüde göbek atmak. olanlara hiç tepki göstermemek bunlar derecenin yavaş artmasından kaynaklı.
      ···
    2. 2.
      0
      çugulayan çomardır aq
      ···
   tümünü göster