/i/Tespit

  1. 1.
    +196 -48
    Farkinda olmasakta hayatimizi giben nedenlerdir

    1- Hayatimizdaki guzel ve keyifli seylere ulasabilmek icin gayret gosteririz, buyuk oranda enerji harcariz. Ama organzm gibi en zevkli durum icin o kadar enerji harcamayiz. Ve beyinde su algi olusur; istedigin zaman mutlu olabilirsin. Ve gunden gune karamsar olup dalginlasiriz. Hayattan zevk almayiz.

    2- Bu hepimizin bildigi hafiza yamusmasi. Ciddi anlamda alzheimer a yakin bi durum ortaya cikar. Tuvalete gitmek icin yerinizden kalkarsiniz sonra napcaktim ben deyip tekrar yerinize donerken tuvaletinizin geldigini farkedip tekrar geri donersiniz.

    3- Odaklanamazsiniz hicbirseye. Ogrenci pnpalarim icin bu ciddi bi durumdur. Hatta isler son safhaya gelince ferreye bile odaklanamazsiniz. icindeki esyalar vs dikkatinizi ceker.

    4- Ve beyler aynen alkol icmek gibi belli bir sure melekler size lanet ediyor. Bu ne demek yani koruyucu melekler dahi sizi birakiyor. Cenabet iseniz bir kagib suda dahi bogulabilirsiniz yani.

    5- Bu isi rituele baglamayan pnpalarim pismanlik yasarlar. iste bu durum git gide ruhunuzu cokertir. Her iste yapmasammiki ya sonunda pisman olursam gibi bir his olusur.

    Dipnot; Beyler benden size tavsiye eger ciddi anlamda bagimli iseniz ya namaza baslayin yada iyi kotu bi sevgiliniz olsun. Cunup cunup gommeyelim sizi sonra

    EDIT foto icin cugu geliyor, dikkatinizi baska bisey cekmiyor ki amk napiyim. Zayif noktanizdan vuruyorum

    http://www.imgim.com/509incib2285058.jpg
    ···
   tümünü göster