/i/Tespit

  1. 1.
    +3 -2
    Beyler beni bilen bilmez deney yapmayı severim. Bu günkü deneyimde de size gavur amı gibi sıcak havada nasıl koltuk altınız terlemeden dolaşmayı göstereceğim.
    Şimdi malumunuz Antalya'da yaşıyorum. Öğle saatlerinde güneş tepemize gelip adeta "Ateşler içinde kıvran huur çocuğu " diyor. Haliyle biz de foşur foşur koltuk altından işeresine terliyoruz. Geçen günlerde televizyondaki ped reklamlarında tüp içindeki mavi sıvıyı pede döktüklerini gördüğümde aklıma bir fikir geldi ve uyguladım nitekim başarılı da oldum.
    Şimdi bu kozmetik dükkanlarında vs koltuk altı pedleri var fakat 7 lira gibi hayvan gibi bir fiyata sahip. Üstelik içinde 5 tane falan var.
    Ben de 3-5 liraya orkidin günlük küçük pedlerinden aldım. Her ne kadar kasiyerin ayar verme isteğine maruz kalsam da dinlemeyip deneyime odaklandım. Evet beyler bu küçük pedlerin alt tarafını söküp tişörtümüzün tam koltukaltına gelen bölümüne yapıştırıyoruz. Bu ped tüm terimizi emerken biz de inşaatta ıslanmış işçi gibi sokaklarda dolaşmıyoruz. saygılar.
    ···
   tümünü göster