/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +103 -11
    Ben küçükken (4-8 yaşlarındayken) hamburger yemek için 1 yıl beklerdim. Durumumuz da pek iyi sayılmazdı ,orta düzeyin altındaydık .O reklamlarda gördüğüm kapitalizmin oyunu olan hamburgeri yemek benim için bir hedefti. Bulunduğum şehirde hamburgerci olmaması da cabası.

    1 yıl beklememin sebebi ise şöyle ;

    O zamanlar her yaz olduğu gibi annem ve kardeşlerim ile birlikte mersine halamın yanına tatile giderdik. Büyük büyük binalar ,kocaman avmler ve masmavi deniz göz kamaştırıyordu o zamanlar. Annem bana söz verirdi hamburger için , avmlerde burger king ve mc donalds olurdu. iştahla sıraya girerdim annemin yanında ve oyuncaklarına bakardım çünkü çocuk menüsü alıcaktı annem bana .En çok seçtiğim oyuncağı siparişimizi alan kişiye söylerdim. Hamburgerim sonunda gelir ve tepsimi kendim alırdım. Dökülür diye korkutuğumdan minik adımlar ile masaya giderdim. Hamburgeri yavaş ,yavaş yerdim zevkini çıkararak. Sonra o yanında verilen güzel oyuncak ile oynardım ve onu 1 ay elimden düşürmezdim.

    Şimdi hayvan gibi hamburger yiyorum ama eskiden ,küçükken yediğim o hamburgerlerin lezzetini alamıyorum.

    edit: hamburgeri seven panpalarım için ucuza nasıl hamburger yapılır tarifini vermiştim , görmeyenler için (bkz: evde ucuz hamburger yapımı)
    ···
   tümünü göster