/i/Devlet

  1. 1.
    +9
    Ben hiçbir parti taraftarı değilim. Mustafa Kemal Atatürk hayranıyım. Tarihe ve stratejiye çok ilgi duyan bir kardeşinizim. insanlar bu işler sadece rte nin elini güçlendiriyor diye neler diyorlar ama bu işler siyaset değil.Ülkeler arası çekişme. insanlar takım tutar gibi parti tutuyorlar. Herkes bağnaz fetöcüler fetö ne derse yapmaları.Ben oy verirken en çok görüşümün tuttuğu partiye oy veririm. Hiçbir parti yüzde yüz tutmaz eğer tutuyor olsaydı zaten görüşlerimi kendim değil partime göre düzenlediğim ortaya çıakrdı.Bu işler oy amaçlı değil zaten ihityacı yok suriyelileri de vatandaşa geçirse zaten garanti olan işi iyice garantileyecekti.Bu işler ülkeler arası çekişmeler tarihle ilgisi olanların hemen aklına gelecektir bir sürü örnekler.
    Olabileceklerde nato ve abd taraftarı komutanların göreveden alınması bile olabilir.Bu iş abd nin elinde patladı.ABD türkiyeyei kullandı kullandı ve sıra böl-parçala-yönet taktiğiydi Türkiyede işlemedi.
    ABDnin koruyup beslediği FETÖnün ABD den izinsiz hareket yapacağını dahası direk ABD için çalışmadığını düşünmek aptallıktır.

    BU dizeleri adeta Mehmet Akif Ersoy bugünler için yazmış.O günlere ne kadar da benziyor demek ki.
    Arkadaş! Yurduma alçakları uğratma, sakın.
    Siper et gövdeni, dursun bu hayâsızca akın.
    Doğacaktır sana va'dettiği günler Hakk'ın...
    Kim bilir, belki yarın, belki yarından da yakın.
    ···
   tümünü göster