/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +1
    Mevzunun aslı sabahtan teleferiğe geliyorlar yaşlı teyzem cüzdanı düşürüyo ondan sonra 4-5 saat geziyolar kadın bakıyo cüzdan yok nerde düşürdüklerinide bilmiyorlar anlattım dedim durum bu teleferik çadırda buldum aradım sizi cüzdanı verdik kadın geldi sarıldı oğlum diye hüngür hüngür ağlıyo ben duygusallığı sevmem noluyo mk dedim içimden kadın başladı Allah Razı olsun Falan eyvallah teyze dedim yanında damadı falan var bu dedi arabayı park ediyim ben o sıra teyzeyle konuşuyoz biz nerelisin falan fıstık. Dedim Teyzem cüzdanı buldun sen niye hayla üzgün gibisin kadın döküldü ufaktan bu dıbınakodum cüzdanı kayboldu içindeki paralar gitti diye bu damat şerefsizi tonlarca laf saydırmış kadına paranda gitti napcan sen sana nasıl bakcaz falan vay dedim mk. Bunlar meydana inecek dediler senide bırakalım iyi güzel atladık.

    Kadın delikanlı dedi
    -seni kim büyüttü böyle Allah Ondan Razı olsun Direk rahmetli canlandı gözümde (Babaannem) amin dedim Yine teyze tutturdu tanışalım onunlada seni şöyle yetiştirmiş böyle yetiştirmiş falan derken Tanıştıramam teyze burda değil dedim. Nere gitti oğlum nerdeler dedi. içimden kendiliğinden çıktı sanki cümle "Bi yere gitmedi teyzem burda ben her gökyüzüne baktımda görürüm oda ordan izler beni" dedim. Kadın yine efkara bağladı dedim ya mk duygusallığı sevmem. Ben dedim burda iniyim artık indirdiler derken kadın yine teşekkür falan derken damat bini çarptı gözüme bakarak Önemli değil teyzecim altı üstü bi cüzdan bi kağıt parçası Allah insanı paranın köpeği yapmasında gerisi sorun değil dedim sonra yine aynı parasız ben bi sigara daha yaktık mk.

    şukuda trende gözümüz yok 1-2 insan evladına bişeyler kazandırabildiysem benim için yeterli Buda bugün yaşadıklarımın sonudur. cümleten Eyvallah. .
    ···
    1. 1.
      +1
      okudum panpa . helal
      ···
   tümünü göster