/i/Para

  1. 1.
    -2
    Panpalarım Ringwin diye bir uygulama var bu uygulama sayesinde sinema bileti Riot point ,steam cüzdan kodu, Starbucks kartı, konser bileti ... yani bissürü şey kazanıcaz.

    Şimdi size mantığı anlatıyorum bu uygulama ile telefonumuz aransa bile puan kazanıyoruz. Sonra Ringwin tv diye bi bölüm var orda video izleyip puan kazanabiliyoruz. Kazıkazan tarzı bi oyun var orda oynayıp puan kazanıyoruz . Uygulama size görev veriyo mesela git şu oyunu indir diye o dediği uygulamayı indirip puan kazanıyoruz. Ve yahut arkadaşlarımızı davet edip puan kazanıyoruz.

    Gelelim bu puanlarla ne yapacağımıza puanlarimiz azsa çekilişe katılıp ödül(mouse,rp,steam cüzdan kodu, kulaklık ,sinema ve konser bileti, Teknosa hediye kartı... ) kazana biliyoruz. Puanımiz çoksa bunları çekilişe katılmadan direk alabiliyoruz.

    Uygulamayı play storedan Ringwin diye indirebilirsiniz . Bi de panpalarım bi ricam var uygulamada sana özel diye bi bölüm var orda davet kodu gir diye yer var oraya Q8LX1PQN bu kodu girer misiniz hem siz puan kazanırsınız hemde ben .Şimdi den sağolun.
    ···
   tümünü göster