/i/Tespit

  1. 1.
    +88 -31
    Sözlükte kendisine o kadar hakaret ve küfür edilmesine rağmen sözlükten hiçbir yazarı dava etmiyor. çünkü kendisi bu sözlükten paylaşım çalarak prim yapıyor ve reklam alarak para kazanıyor.hal böyle olunca dava etmiyor tabi kimseyi.

    Peki etse ne olacak?
    Kendisi bir bütün olan inci sözlükten çaldığı için dava ettiği yazar haksız tahrik indiriminden yararlanacak ve cezası 4/1 den 4/3 e kadar indirilebilecek.
    Ancak kendisine karşı bu olaydan dolayı paylaşımı çalınan bir yazar reaksiyon gösterip dava açarsa işte o zaman çağrı yanar.
    Çünkü bu vatandaş emek ve fikir ürünlerini çalarak fikri mülkiyet hukukunu ihlal etmektedir.
    Eğer dava edilirse cezayı tam olarak alacaktır ve indirilmesinin hiçbir hukuki gerekçesi yok. çünkü bu adam sözlükten aldığı 1000 paylaşımdan belki birinin kaynağı olarak sözlüğü gösteriyor belki hiç göstermiyor.

    Yani çağrı taner denen şahıs sırf prim yapmal ve reklam alıp para kazanmaya devam edebilmek adına kendisine edilen küfür ve hakaretlere karşı tepkisiz kalıyor.
    Kendisi para ve prim uğruna işte bu kadar ezikleşebilecek, bu kadar aşşağılammaya tahammül edebilecek bir karaktere sahiptir.

    Şu fikrimide paylaşayım.
    Şunu biliyorum ki resimde gördüğünüz çağrı taner falan değil. çünkü bu kişinin internette başka hiçbir fotoğrafı yok. kendisi bu şekilde gizleniyor.

    Ancak şunuda biliyorum ki şuan aramızda ve bişeyler çalabilmek için pusuda bekliyor.ve şimdi çağrı tanere sesleniyorum:

    "evet sana, ona ve diğer, sözlükten çalan kişi ve sayfalar hepinize be. rezil iğrenç yaratıklar. hiç mi insanlık yok sizde ha? nedir bunlar ha nedir? nasıl çalarsınız bu canıımm paylaşımları o tertemiz sözlük yazarlarından? Onlar trend olmak istiyor, şuku almak istiyor, takdir edilmek istiyor. onlara yardım elinizi uzatıp takdir edeceğinize birde utanmadan, sıkılmadan alay edip küçük görüyor paylaşımlarını çalışıyorsunuz. aslında alay edilecek küçük görülecek birileri varsa o da sizlersiniz. hiç bir işe yaramayan asalak gibi kopyala yapıştır yapan sizlersiniz.
    Utanacağınızı bilsem suratınıza sıçmak isterdim ama ondanda anlamazsınız ki... "
    ···
   tümünü göster