/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +1 -7
    selamun aleykum panpalar.ben hakkı. olaya geçiyorum
    gecen sene arkadaşın evi boştu. beni evine çağırdi ps2 si vardı binin.ben de takimu tutan tiplerdenim. deneyen varsa tutup yapınca daha zevkli oluyor. neyse işte bende takumu 2 gündur tutuyom.
    arkadaşın ps2 sinde tekken oynuyoruz.ben tabi beleş ps2 bulmuşum kalkarmıyim? takum yavas yavaş isyana başladı.1 saat civari tutmayi başardım.ama o 1saatte kac tane osuruk bombasi attim zütümden bilmiyorum. sonra oyunu oynarken elektrikler kesildi. bende daha fazla tutamayacağımı anlayinca tuvalete gitmeye karar verdim. arkadaşın adını ifsa ediyorum adi mehmet. mehmetten elektrik yok diye telefonunu istedim flası acmak için.bu mehmette s2 kullaniyo. bin flas uygulamasi yok diye kamerayi açmış.
    ben tuvalette bağırsaklarımı bırakırken telefonu beni videoya alıyomuş. tabi ben tuvalette bütün benliğimi biraktıktan sonra çıktim tuvalete ve telefonu mehmete verdim.o gün oyle bitti.bu olayı dün bana mehmetin babasının ve kardeşinin attiği mesajlarla hatırladım.
    mehmetin attiği mesaj:ulan hakkı senin dıbına koyim. tuvalete tum benligini bırakmışsın. ulan unicef bu videoyu görse seni dunyanın 7 harikasına 1. yapar amk.o nasıl sıçmak.
    babasınıñ attiğı mesaj:hakkı olum sende güzel mal varmış beni bir gün gibmeye gelirmisin. senin o mali gördukten sonra gay oldum oglum onu zütümde istiyorum
    kardeşinin attıği mesaj:hakkı abi ben küçukken kapònın kolu amima girdi onun için bakireligim gitti .ama ben senin yannanıni istiyorum benimle evlenirmisin?
    ulan noluyo amk dedim ve numaramı değiştirdim. olay budur panpalar

    özet:arkadaşımın evine sıçtım
    ···
   tümünü göster