/i/Tespit

  1. 1.
    +53 -7
    inci Sözlük sahibi Serkan inci’nin Mason olma ihtimali yüksektir. Site ilk kurulduğunda bunu belli etmese de artık gözümüze sokacak şekilde mason olduğunu belli etmektedir. Zaten hiç ortada yokken bir site kurupta 2 sene içinde 250 bin üye toplamak normal insan işi değildir. Üyelik alımının sürekli açık olmadığı ve mahkeme kararı ile sitenin bir müddet kapatıldığını da unutmayalım. inci Sözlük’ün en büyük destekçisi tabiki medyaydı. Çıkmadıkları kanal kalmadı, tabi ziyaretlerde cabası. Dikkat ederseniz hep medyayı kullandılar büyümek için. Birazcık destekle az önce bahsettiğimiz hali aldılar.

    Buralar işin çerez kısmı. Yukarıdaki bilgiler ile hemen kulp takmıyoruz tabi.

    inci Sözlük ile ilgili tespitlere resimlerle başlıyorum.

    ilk olarak inci Sözlük’ten bir ekran alıntısı.
    [IMG] http://***/a/img844/2148/0svq.png[/IMG ]
    Gördüğünüz resim inci sözlükten. Gördüğünüz gibi 01051776 isminde bir başlık açmış inci. Bu arada inci üye adı Serkan inci’ye aittir. Dikkat ederseniz 4 Haziran’da başlık açılmış ve muhabbetler 4 ve 5 Haziran’da devam etmiştir. Konuşmalarda “Yeni dünya düzeninin türkiye temsilcileri biziz” demiş. Bu resmi internette araştırırken buldum. Doğru veya yanlıştır bilemem. Ama şu anda aynı başlığa girdiğimde şöyle bir şey ile karşılaştım.
    [IMG] http://***/a/img829/8223/oy08.png[/IMG ]
    Aynı şekilde muhabbetler devam ediyor. Ancak 4-5-6 Haziran’da olan girdiler silinmiş ve incinin sitem dolu bir mesajı eklenmiş en üste. Mesajda kısaca bunu dışarıya servis eden moderatöre sitem etmiş bu resmi bulan gören arkadaşlara ise fazla uğraşmayın bunlar boş işler gibisinden öğüt vermiştir.

    Bu arada bu 01051776 ne diye merak ediyorsanız söyleyeyim hemen: “illuminati Örgütü’nün kuruluş tarihi.” Bkz: 1 Mayıs 1776

    Tabiki hemen ahkam kesip bunlar mason, bunlar illuminati örgütünden demiyoruz. Tesadüf ya da incinin kötü esprilerinden biri olabilir. Devam edelim… Dikkat edin tesadüfler artabilir.

    Sırada Serkan inci’nin son yazdığı kitap var.
    [IMG] http://***/a/img802/354/qe8.png[/IMG ]
    işte kitabın ön kapağı. Yanlış görmediniz illuminati gözü evet. Kitabın içeriğini bilmiyorum, belki içinde yine yukarıda bahsettiğim gibi espri yapıp “kitabın ön yüzüne bazı örgütlerin sembollerini ekledim milleti kandırmak için” diye gülüşmeler olabilir. Her ne kadar espri ihtimali olsada böyle simgeler eklenerek zihinler bulandırılmaya çalışılıyor olabilir ya da illuminati sevdirilmeye çalışılıyor da olabilir ya da hatta biz illuminatideniz ne olacahdı gibisinden mesajlar veriliyor olabilir. Ne de olsa çok gizli bir örgüt olduğu söylenemez.

    Buda orijinal facebook profilindeki kitap resmi.
    [IMG] http://***/a/img708/38/pmvk.png[/IMG ]
    Yine tesadüf deme hakkımız bulunuyor. Devam edelim bakalım.

    Büyük finale geliyoruz yavaş yavaş.

    Bir başka inci sitesi olan inciportal.net sitesine geçiyoruz. Burada işler iyice ortada. Siteye girerseniz alt tarafta illuminati gözünü açıkça görebilirsiniz.
    [IMG] http://***/a/img842/3417/a2dg.png[/IMG ]
    Bu muydu bir saattir aynı gözü gösteriyorsun deme hemen. Burada farklı bir durum var. Göze tıklayabiliyoruz. Yani bilinçli olarak bir şeyler eklenmiş. Sağ taraftaki evv yazısını çözemedim. Araştırıyorum ancak bulamadım henüz. Birazdan yine çıkacak karşımıza.

    Tıkladık bakın ne geldi
    [IMG] http://***/a/img690/3158/gzn2.png[/IMG ]
    Apaçık ben buradayım diyor. Novus Ordo Seclorum yani Tarihin Yeni Düzeni diye alenen kendini gösteriyor gözümüz.

    Bitmedi daha yine göze tıklayabiliyoruz.
    Tıklayalım bakalım.

    [IMG] http://***/a/img835/9916/jc6u.png[/IMG ]
    Bir parola belirdi. Altında da gizli bir şekilde (fare ile seçince çıkıyor) 1748 – 1811 yılları arasında yaşayan illuminati kurucusu Adam Weishaupt’un “insanları yönetmenin en etkili yolu gizlenmiş sırdır.” sözü çıkıyor. Peki parola ne; şahsen bilmesem ilk denememde 01051776 yazarım olmayınca 1776 yazarım. Doğru tahmin etmişim illuminati’nin kuruluş yılı sayfanın parolası.
    Parolayı girdik ve mutlu sona ulaştık.
    [IMG] http://***/a/img818/9742/9h6l.png[/IMG ]
    Yeni dünya düzeni ile ilgili ilginç mesajlarla dolu birkaç cümle. Özet olarak dinlerin olmadığı yeni bir çağın başlayacağından bahsediyor.

    Resmen biz buradayız diye el sallıyorlar. e tabi hepsi tesadüfte olabilir gerçekten tesadüf denilse itiraz etmem.

    Ancak şöyle bir durum var. inci Sözlük denilen sözlüğe ne zaman girerseniz girin sol taraftaki başlıklarda ateizm, satanizm gibi konuları bolca görürsünüz. Ek olarak ferre ya da erotik içerikler hiç ekgib olmaz. Son olarakta insanların başlarından geçen +18 tüm cinsel olayları hikaye şeklinde bulabilirsiniz. Kısaca diyeceğim şu, en inançlısı bile bu sitede kısa bir süre zaman geçirse inancında zayıflama olur. Az önce verdiğim +18 hikayelerini anlatanlar ve+18 içerik paylaşanların büyük bölümünün nüfus cüzdanında Dini: islam yazıyor. Site sayesinde epey yozlaşmış olacaklar ki artık kendileri de bu şekilde paylaşımlarda bulunmaya başlıyorlar.

    Sonuç:

    Alenen ne olduğu belli olan bu siteden uzak durun. Bu sapkın örgütün sadece Müslümanlara değil tüm dinlere hatta dinsizlere bile zararı vardır.

    Bu siteye uzun süre takılırsanız bunlar olması gayet normaldir.

    Küfür sizin için basit bir şey haline gelir,
    +18 içerikler sizin için gayet normal olmaya başlar.
    Değişen karakteriniz göze batmaya başlar.
    Gayet normal bir şeymiş gibi anlatılan +18 hikayelerle birlikte, zina benzeri konular sizin için günah olmaktan çıkar.
    Din ile sürekli alay edildiği için millet içinde dinlere bakış açınız değişir.
    Sürekli paylaşılan ateizm ve satanizm yazıları sayesinde imanı zayıf olan arkadaşlar boşluğa düşer.
    Örnekler çoğaltılabilir.

    Yukarıda anlattıklarımın tamamı tesadüf olsa bile inci, az önce saydığım maddelerin hepsini insanlar üzerinde uyguluyor. Belki bilinçli belki bilinçsiz olarak insanları dinden soğutmaya çalışıyorlar.

    Not: Alıntıdır.
    ···
   tümünü göster