/i/Korkunclu

Korkularımız yaşamımızı yönlendirir.
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 26.
    +23 -1
    Sabah kahvaltısı için annem le birlikte mutfaktaki sofrayi hazirliyorduk Münevver hanim bütün gece uyumamis gözleri çökmüş bi vaziyette aşağı kata geldi
    Ozur dilerim dün geceki tepkim için dedi.
    Annem biz uyuyorduk diye söyleyince Münevver Hanim lafını kesip.
    Biliyorum hediye dün gece tuhaf şeler olmaya devam etti
    Aykut un dolabının kapağı sabaha kadar içinde biri varmiscasina vuruldu yatagimdan kalkamadim sabaha kadar resmen birileri beni tuttu hiç anlamadigim sözler duydum diyerek.
    Bileklerini bize uzatıp gösterdi ve mosmordu.
    Kendisine cinlerin musallat olduğunu söyledi ama sebebi neydi neden ne yapmıştı Aykut beyle bir alakası varmiydi. ?

    Münevver hanim yaklaşık 1 hafta daha çeşitli tramvalar geçirdi gece bağırma sesleri sağa sola yumruk atma duvarlarla konuşma biz delirdigini düşünmeye başlamıştık . Gündüzleri normal geceleriyse anormal davranışları vardı.
    Annem doktora zütürmek için ugrasiyordu Münevver hanımı lakin o kabul etmeyip. Okumuş bilgili bir hoca istediğini söyledi.
    O zamanlar böyle absult şeyler çok olduğundan her tarafta bir cinci hoca vardı . ilk cagardigimiz hocalardan bir yardım alamadık çoğu kaçarak gitti kimi korkudan bir daha gelmedi . Her giden bu kadın kurtulmaz diyordu. Daha sonra Yakup Hoca adında birini tavsiye ettiler bize ona gittik ve cagardik. Ne diğer hocalar gibi para istedi nede onlar gibi palavraciydi.

    Yakup hocayla eve doğru yola çıktık.
    Evin daha bahçe kapısına gelmemizle Yakup hocanın gözleri büyüdü suratı birseyden tiksinmis bir hâl aldı. Ne olduğunu sordum
    Bende bilmiyorum kızım ogrenicez ama ogrenceklerimiz pekte hoş şeyler olmayacak gibi duruyor. Dedi.
    Yakup Hoca Münevver Hanımla koyu bir sohbete başladı.
    Yakup Hoca
    Gece yasadiklarinizi bana tam olarak anlatirmisiniz.
    Münevver Hanim
    Korkuyorum kulaklarimin içine anlamsizca fisildayip ellerimi bacaklarimi sıkıca tutuyolar. Aykut un dolap kapağına vuruyolar sabaha kadar dinmeyen bir ses oluşuyor. Birisi ağlıyor canı çok yanarak ağlıyor sonra onu görüyorum..
    ···
    1. 1.
      +2
      Sen çağarma amk
      ···
    2. 2.
      0
      hazreti Rez (entry)
      ···
   tümünü göster