/i/Korkunclu

Korkularımız yaşamımızı yönlendirir.
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 76.
    +15
    Yakup hoca sonraki gün sabah erkenden geldi. Dün gece olanustu bir olay yaşamadık lakin annem gece boyu bahçede ki kiler tarzı kulubede kalmıştı. Hakkında söylenen olasılık canını sıkmıştı sanırım . Yakup Hoca yla kahvaltı edip muhabbet ediyorduk
    Dün neler buldunuz hocam.

    Yakup Hoca

    Bak küçük kız bu evde olup biten şeyler sana zarar verir en yakınındaki insanlara da zarar verir ama sakın korkma. Dün Münevver Hanim üzerine yapılmış bir büyü buldum muskalara sarılmış ve dugumler atılmış. Yok olması bu boyutta başka boyutlara gitmesi için yapılmış. Ve nedenini anlayamadım bir sebep se Münevver Hanim a yapılan büyü belli ama Aykut Bey in intihar sebebiyle alakası olmamalı onun adına yapılmış bir büyü daha var belli ki ve bugün de onu arayip bulmaliyim.
    Diyerek iyice korkmama neden olmuştu.

    Yakup Hoca eve girdi yaklaşık 3 4 saat boyunca hiç evden çıkmadı bizde dondurucu hava da Bahçedeki kilerin içinde bekliyorduk. Yakup Hoca bu sefer geldiğinde burnundan kanlar akiyordu. Ne oldu dedik ama hemen kilerden cikmamizi söyledi.
    Ve yaklaşık 3 saat sonra kilerden kazma kürek sesleri duymaya başladık. Merakla kilere doğru gittik.
    Yakup hoca bezlere sarilmis birseyler çıkartıyor Besmele çekiyordu , bağıra bağıra . Tüm bunlar olurken annemin montunu alarak evden çıktığını gördüm. Hiç ses etmedim korkupta gittiğini düşünüyordum .
    ···
    1. 1.
      +1
      Eheheheh vay huur çocuğu eheheheheeh
      ···
   tümünü göster