/i/Okul

"Eğitim, kafayı geliştirmek demektir, belleği doldurmak değil."
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +3 -3
    Ne kadar sövseniz, nefret etseniz de inci sözlükte benim gibi liseli olan büyük bir kitle var. Eski nesillerin gözünde çoğumuz "anancı" bebeler olsak da de ben biliyorum ki çoğumuz efendi, büyüklerine saygili, vatana millete hayırlı evlatlar olmayı amaçlayan gençleriz.

    Bildiginiz gibi her sene Ygs ve Lys sınavlarına cok sayida ögrenci giriyor. Ögrencilerin cogu büyük bir emek ortaya koyuyor. Tabi ki herkes emeginin karsiligini almayı, iyi bir siralamada olup iyi bi üniversiteye gitme hayalleri kuruyor ancak herkes buna muvaffak olamıyor tabiki.

    Benim bu konuda ricam inci sözlük platformundaki ünili veya mezun abi/abla larımızın tecrübesini bize sunup bize yol gösterici olması. Verdigimiz emeklerin bosa gitmemesi icin , calismalarımızı dogru surdurmemiz icin bize rehberlik etmeleri.

    inanıyorum ki sözlükte yardımcı olacak bir sürü panpa var.

    NOT:Benim hedefim 1K'dır. hatta olursa ilk100 dür. Özel olarak ilgilenecek panpa varsa mesaj yoluyla ulasirlasa duacilari olurum *

    NOT: Sınava nasıl, ne kadar, hangi kaynak kitaplarla calistiginizi ,hangi yöntemleri kullandığınızı ve bunun sonucunda hangi dereceyi yaptığını anlatablirsiniz ilk olarak.

    NOT: Gidip de 250k derece yapan adam burda tavsiye vermeye calismasin hem kendi hem bizim icin zaman kaybıdır. Lütfen iyi dereceler yapan panpalar yazsinlar.

    NOT:Ünili panpalar okudukları bolümle ilgili bilgiler de verebilirler.

    NOT:Şimdiden saolun *
    ···
   tümünü göster