/i/Tespit

  1. 1.
    +692 -38
    simdi gencler 10 sukuya anlatirim gibi seyler demicem hemen anlatcam tum herkes yararlansin.

    simdi bildiginiz uzere akk diye bi bela var basimizda. belirli bi kotayi gecince net hizimiz 3 mbspye dusuyor ve ne adam gibi film izleyebiliyoz nede akli basinda video. en fazla 360p izleyebiliyoruz. simdi size bu durumun onune gecicek bir site vericem panpalar

    Sitenin adi "rabb.it"

    bu siteye girin ve bir hesap acin. karsiniza go to my room diye bir sey gelecek ona basin. sonra 3 secenek var ortadaki "just my mic" yazani secin. yukarida mikrofonu kullanma izni isteyecek onu engelleyebilirsiniz. sonra yine 3 secenek cikicak siz gene ortadaki "decide what to watch" a basicaksiniz. hemen altta siteler cikar direk youtubeye girebilirsiniz veya "insert URL or search google" yazan yere google yazabilirsiniz.

    karsiniza bir ekran cikicak googleye girmis bi ekran. hemen alttan LD yazan yeri HD yaparak kaliteyi yukseltiyoruz. ardindan solda uc nokta var ona basip once "hide bubbles" , sonra "enter full screen" diyoruz boylece suan tam ekrana gectik. artik normal googlede takilirmis gibi her taki yiyebilirsiniz.

    oncelikle speedtest.net e girip hiz testi yapinca download hizinin en dusuk 300mbps oldugunu gorursunuz bulundugunuz konuma gore 900mbps yide gecebiliyo. YouTube ye girin acin videonuzu 1080p izlemenin tadini cikarin. her site icin gecerli filmde izleyebilirsiniz. sizin kıçı takli netinizden cok iyidir

    simdi aranizda bazi binler giberim filmi deyip bu hizla oyun, ferre falan indirmeye calisicak. ama normal yolla inmiyor birazdan bu taktikle indirme yolunuda anlatcam.

    edit: bazi kardeslerimiz net hizi arttirma sanmis degil sadece 1080p video izlemek veya film izlemek icin net hizin artmiyor yani.

    edit2: la sunuda trende sokunda bi taka yarasin amk millet faydalansin.

    edit3: nasil indireceginizi yeni baslikta anlattim profilimden ulasabilirsiniz.

    edit4: trende girmisiz beyler

    edit5: gencler cogu kisi sitenin mantigini anlamamis goruntuyu yukseltirsen gene donar gibisinden seyler denmis. mantik su sekilde bu site kullanicilarina daha iyi hizmet sunabilmek icin siteye yuksek hizli sanal makine satin alip kurmus. o yuzden boyle. netten vps olayini biraz arastirin gencler.

    edit6: demeyi unutmusum bu yontem ios da ise yariyor, androide daha gelmedi maalesef.

    edit7: bu seferde tek ios sananlar olmus ios ve pc de oluyor gencler

    edit8: gencler pcnizin monitor ve ekran kartinada bagli 4k desteklemeyen ekranla 4k video izlemeye calirisan kasar. orada net donmuyor pc takliyor. ekraniniza gore cozunurluk secin.
    ···
   tümünü göster