/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +2
    Olay şöyle oldu beyler.
    Sabah kalktım işe gitmek için saat 8 civarı birşey neyse gecede geç yatmışım ölüyorum uykusuzluktan.
    Neyse dükkan uzak olduğu için otobüsle gidiyorum herzaman.
    Otobüs beklerken köşede Suriyeliler vardı tahminen yaşıtız 22 23 yaşlarında falanlar bağıra bağıra konuşuyolardı belliydi suriyrli oldukları
    Neyse bir sigara yaktım yaktığım gibi yanıma gel birisi bozuk Türkçesi ile fazla sigara var dedi neyse verdim bitane sonra dedi arkadaşlar var 2 tane daha istedi.
    isteyince sinirlendim dedim verdikya bitane dönün aranızda pakedide mi verelim aq zaten ölümüzü gibtiginiz dıbına koyim gibtirin gidin.
    Sert yaptı birden versene lan sigara diye dediği gibi ananı giberim senin dedim zaten dolmuşum yapıştırdım bitanesine.

    Vurduğum gibi diğerleride geldi başladık kavga etmeye birine vuruyorum diğeri geliyor diğeri vuruyolar falan araya aldı huur cocukları cok bişey yapamadılar ama zayıflardı amk tek gelseler dıbına koyarım hepsinin sonra millet arayı girdi ayırdılar falan.
    En acısıda buydu işte kaç kişi vardı yanımda genç kimse yardım etmedi anca ayırdılar dedim sizinde dıbınıza koyim burda öldürseler dokunmassınız diye.
    Atladım otobüse gittim.

    Ama Burda bitmeyecek toplanıp anasını gibecez onları aradım birkaç arkadaşı yarın durağa gidecez beraber Ordalarsa analarını gibecez.
    Böyle işte orda öldürseler beni bir tane Türk evladı delikanlı çıkmayacak cok acı ne diyeyim kendi ülkemizde eziliyoruz.
    Sabrediyoruz geçicek bu günlerde

    Özet: suriyeliler le kavga ettim kimse yardım Bile etmedi
    ···
   tümünü göster