/i/Saçmalamaca

Bu altincide saçmalamak serbest !
  1. 1.
    +3 -1
    muhterem reyizler;

    bu metnin, tüm inci sözlük kanallarında yayınlanması bozbaykuşlar konseyi'nin bir emridir.

    inci sözlük'ün değerli yazarları, sistematik bir şekilde sürdürülen entry ihlalleri sözlüğün temel nitelikleri ve hayati kurumlarının varlığı açısından önemli bir tehdit haline gelmiş "olan biten" de dahil olmak üzere sözlüğün tüm kurumları ideolojik saiklerle dizayn edilmeye başlanmış ve dolayısıyla görevlerini yapamaz hale getirilmiştir.

    gaflet, dalalet hatta hıyanet içerisinde olan inci ve avaneleri tarafından başlıklar ve entryler zedelenmiş fakbadiler ayrılığına dayalı laik ve demokratik sözlük düzeni fiilen ortadan kaldırılmıştır. sözlüğümüz, internet ortamda hak ettiği itibarını yitirmiş ve temel yazarlık kazanımlarının gözardı edildiği, korkuya dayalı otokrasi ile yönetilen bir sözlük haline getirilmiştir.

    sözlük idaresinin aldığı hatalı karar ile mücadeleden geri durduğu ziyaret ve trollük faaliyetleri tırmanarak bir çok masum baykuşun ve iyi niyetli gibertmeler tasarlayan moderatörün uçmasına neden olmuştur. moderasyon içindeki umursamazlık ve ekşi hayranlığı ciddi boyutlara ulaşmış, sözlük sathında bununla mücadele edecek moderasyon sistemi işlemez hale getirilmiştir.

    bu ahval ve şerait altında yüce birinci'nin önderliğinde yazarlarımızın olağanüstü fedakarlıklar ile kurduğu bugünlere getirdiği sözlüğümüzün kurucusu olan inci sözlük moderasyonu sözlükte baykuş, sokakta troll ilkesinden hareketle sözlüğün bölünmez bütünlüğünü, baykuşların bekasını devam ettirmek, sözlüğümüzün kazanımlarının karşı karşıya kaldığı tehlikeleri bertaraf etmek, baykuşluk müessesesi önündeki fiili engelleri ortadan kaldırmak aymazlık tehdidi haline gelmiş olan trolizm ve trollüğün her türlüsü ile etkin mücadele yolunu açmak temel yazar haklarını mezhep ve etnisite ayrımı gözetmeksizin tüm yazarlarımız için geçerli kılmak faik, beğenmemezlik ve hadi canım sendecilik sinemada yarısında çıkmacılık ilkesi üzerine oturan sözlük düzenini yeniden tesis etmek sözlüğümüzün kaybedilen ve inci-tilen internet itibarını yeniden kazanmak, internet ortamındada barış, istikrar ve huzurun temini için daha güçlü bir ilişki ve işbirliğini tesis etmek maksadıyla yönetime el koymuştur.

    sözlüğün yönetimi, teşkil edilen 12 birinci nesil bozbaykuşlar konseyi tarafından deruhte edilecektir. 12 birinci nesil bozbaykuşlar konseyi; sadecehosting, dyh ve diğer tüm internet kuruluşları ile oluşturulmuş yükümlülükleri yerine getirecek her türlü tedbiri almıştır.

    meşruiyetini kaybetmiş inciye görevden el çektirilmiştir.

    Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
    ···
   tümünü göster