/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +5
    Bundan bir hafta önce balkonda otururken kanat çırpma sesi geldi. Bir baktım muhabbet kuşu. Hayvanları da severim amk yazık. Bıraksam sıcaktan canı çıkmış zaten kediye yem olacak kesin dedim. yakaladım eve hapis ettim klimanın karşısında bana attığı bakış daşşağını yerim der gibi bir bakıştı.

    Alıp beslemeye karar verdim. Fakat tatil meselelerinden dolayı parayı çarçur etmek istemiyordum. Yani kafes alamadım. Neyse akşama doğru zil çaldı. Benim hatun gelmiş. Bir kaç saat oturduktan sonra iş gibişe geldi yatağa fırlattım. Hard yiyişirken kilotu bir çıkardım sıcaktan am kamyon tekerleği gibi genişlemişti. Zaten hatunu 220.000 km de almıştım kaçıncı el hatırlamıyorum. Onunda etkisi vardı-Mazutlu olduğu için çok binilmişti.-

    Hemen kafayı çalıştırıp kafes almaya gerek yok burayı kuşa ayarlarım dedim. Çünkü zaten burası kuşların uğrak mekanıydı.
    Aldım kuşu içeri soktum cik cik ötmeye başlayınca hatun benimki dile geldi sandı ama sonra olayı çaktı. iki saat dırdır yaptı pis hayanı içime soktun diye. Hastalık falan bulaşacak diye trip atıp gitti. Şimdi toramanla oturuyoruz (kuşun adı).
    buda böyle bir anımdır. Gelenek bozulmasın
    ···
   tümünü göster