/i/Soru Cevap

Bilmemek değil başlık açmamak ayıptır.
  1. 1.
    +314 -9
    Beyler sahilde bir basketbol sahası var genelde gençler gelir her akşam oynar.Ben de asosyalin tekiyim son 3-4 gündür heves ettim gittim oturdum saha kenarına biri çağırsa da birlikte oynasak diye bekliyorum 1 saat oturdum bir Allahın kulu da Gel panpa birlikte oynayalım demedi.Her gün 9-10 gibi gidiyorum neredeyse ama herkes arkadaşlarıyla geldiği için ne kimse çağırıyor ne de ben gidebiliyorum yanlarına.

    Ne olurdu lan sanki benim de gerçek bir dostum olsa? Her akşam çıkıp basketbol oynasak, internet kafeye gidip sonra tavuk döner gömsek..

    Soruyorum size beyler dünyada bu kadar yalnız varsa neden hala yalnızız amk

    Edit: Beyler sağ olun lan iyi ki varsınız harbiden cesaretlendirdiniz beni yarın gidip dediklerinizi uyguluyorum

    Edit2: Arkadaşlar sormuş hangi şehirdesin diye hepsine tek tek yanıt vermeyeyim diye yazıyorum samsun denizevlerindeyim beyler

    Edit3: Bugün akşam yine sahildeki basketbol sahasındayım.(Vera kafe önü) eğer gelirseniz orada tek başına oturup etrafa bakan kişi benim. Tanışmak isteyen asosyal panpalarım gelebilir

    Edit4:Şu anda ordayım orada oturan gri tişörtlü şortlu liseli benim

    Edit5: Öncelikle Hepinize çok teşekkür ederim beyler beni cesaretlendirdiğiniz için 1 saat önce gittim ve bu sefer girmeyi başardım 3-3 maç yaptık şu anda duşa giriyorum özelden yazanlar olmuş çıkınca hepinize yazıcam iyi ki varsınız..

    Edit6: O değil de biz maç yapmadan önce küçük bir çocuk geldi 12-13 yaşlarında kendi kendine şut atıyordu küçüklüğüm aklıma geldi sonra biz maça başlayınca kenardan izlemeye başladı ulan nasıl çağırmak istedim o çocuğu öyle bir içim gitti ki ama top benim olmadığı için bir şey diyemedim. Keşke onlarla değil de çocukla oynasaydım be çok pişman oldum sonradan. Sonra annesi geldi kenarda beklediğini görünce ne oldu oynayamadın mı falan dedi sonra gittiler. Harbiden içim gitti be..
    ···
   tümünü göster