/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 1.
    +17 -2
    Uykum geliyor uyuyorum ve tekrar uyanıyorum makinemin iki kullanıcısı var birisi ben ve diğerini ise gelin birlikte tanıyalım...

    ilk çoklu kişilik bozukluğu teşhisim konulduğunda daha 16 yaşındaydım.
    Geceleri ikinci kişiliğim ortaya çıkıyor ve gündüzleri kurduğum hayalleri kısa ve karmaşık bir şekilde gerçekleştiriyodu.

    Kurtulmak için çeşitli ilaçlar denedim terapi gördüm ama bir süre sonra hastalığımı kendi lehime çevirince aslında bir lanet olmadığını bunun bir lütuf olduğunu kabullendim.

    Lütuf olduğunun farkına vardığım gün bir cumartesi gecesiydi yatmadan önce aşırı tuzlu yemekten dolayı çok susamıştım ama üşengeçliğim nedeniyle içmekten vazgeçip uykuya dalmıştım sabah olduğunda annemin gece kalkıp su içmemi ve mutfağın halılarını kaldırdığımı anlatmasıyla olaydan hafif şüphelendim.
    Yine bir sonraki gece deneme amaçlı kıyafetlerimi giyip gezdiğimi ve hatta bunu videoya aldığımı hayal ettim ve sabah olunca video karşımdayı.
    Aslında bunu birinci kullanıcı yani bende yapabilirdim ama daha ilginç olan tarafı o gece kapının anahtarlarını saklasanız dahi bir şekilde hiç birşeyi dağıtmadan o anahtarları elimle koymuş gibi buluyor ve dışarı çıkıyordum

    istediğim eve gece yarısı giriyor istediğim insanlarla arkadaş oluyor ve o gece ne istersem onu yapıyordum ama bunları sadece sabah uyanıp vidyolarda görebiliyordum.

    Müthiş birşeydi sanki geceleri sihirli bir insana dönüşüyordum ama pgibiyatriye göre o durumda bilinç altıma hükmediyor ve beynimin tamdıbını kullanabiliyormuşum bende küçük sırrımın bilinmemesi için olayı kapatıp iyileştiğimi söyledim.

    Yaşım 21 ve mükemmel bir silahım var. Artık birşeyleri değiştirmenin zamanı gelmişti
    Sanırım para lazımdı ve gözümü kapatıp uyumadan önce hayal etmeye başladım...
    ···
   tümünü göster