/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +8
    ---PART 4---

    Ufakta olsa yangın çıktığını gören güvenlik görevlisi yangın tüpünü eline alıp o yöne doğru koşmaya başladı bende o sırada güvenlik kulubesine girip harici hardiski sıfırlardım ve gerekli ayarlamaları yaptıktan sonra artık kamera kayıtları boşta dönüyordu.

    Şok içerisinde bir yandan video kaydını izliyor bir yandanda bu işin sonucunun nereye varacağını ve yanımdaki paranın nasıl gezdiğini zihnimden tartıyordum.

    Sonra başka bir taksi aradım ve nöbetçi bir eczanenin yolunu tuttum eczaneye girip bir tane ağız maskesi boyunluk yarabandı ve gazlı bez ile tentürdiyot aldım.
    Ardından tekrar taksiye binip bir benzin istasyonunun yakınlarında indim kendime bir tane ankesörlü telefon kartı aldıktan sonra ankesörlü telefonlardan birine gidip parkta gençlerden aldığım numarayı aradım.

    O çantadaki bütün malın bana ait olduğunu polis adamlarımdan birinin peşine takılınca korkudan çöpün içine attığını eğer yarın sabah 9 'da bana malı teslim ederlerse karşılığında 70 bin tl verebileceğimi söyledim onlarda seve seve kabul ederek tedirgin bir şekilde numuneliği açtıklarını ve bir sorun olup olmayacağını sordular ben ise diğer mala zarar vermedikleri takdirde parayı vereceğimi söyledim tamam dedikten sonra yarın tekrar irtibata geçeceğimi ve vereceğim adrese yanlarına birini göndereceğimi söyleyip kapattım

    ---
    ···
   tümünü göster