/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +66 -13
    Beyler olay dün başıma geldi 5 ayda 1 kapımızın önünde kürt düğünü oluo mk bi kızları bitmedi her ay düğün nedir gerçi mahalle akraba bunların mk gib gibi sokağa taşınmışız.

    Beyler benim bu kürtlerle bir sorunum yoktu arkadaşlarım dai bunlara ırkçılık yapardı yapmayın derdim onlarda insandır filan derdim taki dün ki olay.

    Bunlar yine düğün yapıo heryerden helo melo anlamadığım gibindirik şarkıları çalıo kapının önü taşmış bizde Ailemle bayrakları aldık(bu toplanma yerleri varya bayrak alan geliodu oraya gitcektik ) kötü bi niyetimiz yoktu.

    Babamlar hızlı hızlı geçti ben arkada kaldım öyle rahat rahatta geçemiorum kocaman bayrak var elimde bide önüme halay grubu geçti sıkıştım bi yandan helo melo şarkısı bi küfür ediom içimden nese aradan cıktım.

    Babamlar ilerde bekliolardı ben biraz arkada kaldım bi grup huur çocugu (daha bi sade dille babası belli olmayan tek hücreli yaratıklar ) mk beni takip etmeye başladı mk arkadan biji miji ypg filan diolar bayrağı görünce bu aklına soktuğum soysuzlar..

    Anlamadığım şey ülkemin bayrağını alıp toplanma yerine gidioz hiç bi şekilde kötüleme küçümseme yapmıoruz ırkçı bi hareket yapmıoruz ama gel gör bunlar kendileri kaşınıo ee bize de ne düşer yeni yolda yeni bir IRKÇI TÜRKiYE

    Özet: Kürtler bize ırkçılık yapın diye doğmuşlar.

    Not: Yinede demeden geçmim her kürt böyle deil içinde vatan sevgisi olanda var bunlara can feda.
    ···
   tümünü göster