/i/Tespit

  1. 1.
    +33 -4
    Ulan bu kızlar çok değişik varlıklar insan gibi derdini anlatıp kalbini verdiğinde en iyi kız sana teşekkür edip kibarca gibtirini çekip hayatına bakıyor ve o adamın derdine biz inci sözlük olarak ortak oluyoruz. Dün başımdan geçen bir olayda baya takipçisi olan bir kız vardı yan sınıftaydı ama muhabbettimiz merhaba merhabadan iyiydi arada konuşurduk kendisinin veledçe davranışları vardı bende seven sevilir pgibolojisinde düşünüyordum ve karşılığında saçma sapan cevaplar alıyordum gene böyle saçma sapan konuşmaya başladı ve bende gibtiri çektim sadece bir video attı gözleri dolmuş bir şekilde konuşuyordu. insanların acısından zevk alan bir insan değilim hatta üzüldüğüm bile olmuştur ama onu o halde görünce dünyalar benim oldu amk titremiş sesiyle bana neden böyle yapıyorsun diyince emin olun boşalmaktan daha çok zevk alıyorsunuz.

    Son olarak şunu söylemek istiyorum insan gibi kalbimizi verdik konuştuk adam yerine konmadık bundan keri anladım ki kızlar kendini üzen adamın peşinden gidiyor bu bana neden böyle yaptı deyerek eyy sözlük halkı size sesleniyorum kızları aşağılamada benle varmısınız yokmusunuz.

    Not: Amk hakkı yenilmeyecek hatunlar oluyor onlarada tak atmayalım şimdi ama yeni nesilin %80-90 anne olmayı hak etmeyecek hareketler yapıyor.

    Edit: Sizde deneyimlerinizi anlatın aq bir işe yarasın

    Bundan sonra politika belli aga seven gibilir giben sevilir
    ···
   tümünü göster