/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 26.
    +39
    Evet beyler son bir ayı spor du , arkadaş ortamıydı, kızlardı, Leylaydı derken okul vakti gelmişti. Biraz kalıplanmıştım , tipim falan düzelmiş abim sağolsun. Artık ayrılık vakti gelmişti . Otobüse bindim. Annem klagib ağlıyordu , babamın ise gözlerinde ki mutluluğu görmüştüm. Abim ise bin gülüşü atıyordu eğer bir ihtiyacın olursa ara demişti. Yolda Sami abi arayıp adresi verdi bana ve bol bol nasihat verip ihtiyacın olduğunda ilk beni arıyorsun dedi. Yol bitmek üzereydi ki telefonumun sesiyle uyandım. Leyla mesaj atmıştı " Babam yurt işinden vazgeçti 3 arkadaş eve çıkıcaz " diye mesaj atmıştı. Bende " * Hayırlı olsun " yazdım. Hemen cevap verdi.
    L : Bu artık daha sık görüsebilecegimiz anldıbına geliyor .
    B : Belkide öyle
    L : Babam özel şoför tuttu o zütürüyor bizi sen ? Dedi . Bende otobüsle gidiyorum diye utandım beyler ama bi an nerden geldiğini , aslını unutma diye bir gurur geldi bi anda.
    B : Otobüsle gidiyorum az kaldı
    L : Ee sende bizle gelseydin ya arabada yer vardı hem yol boyu beraber olurduk *
    Diye mesaj attı. Ulan dedim bu kızdan 4 senedir görmediğim tepkiler alıyorum. Neyse beyler otobüs terminale vardı . Otobüsten indim , bilmediğim bir yerde yapayalnız ortada duruyordum. Gittim bir banka oturdum. Sami Abi kızına ( Damla olsun aklıma bu geldi bı anda ) Damla ya şu saatte sahilin şurasında Yoda olucak demiş. Baktığımda daha 2 saat vardı. Bi 15 dakika orda oturdum boş boş.
    ···
   tümünü göster