/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +2
    başıma gelen başarısız bir karı kaldırma olayını anlatıcam. aynı fetöcülerin başarısız darbe girişimi gibi bişey oldu amk.

    thy uçağına bindim, istanbula geliyorum. uçak çok kalabalık değil. ön tarafımda bir afet var, koridor tarafında oturuyor. yanındaki iki koltuk da boş. ben de bir arka sırada koridorda oturuyorum, cam kenarında bir kadın var. derken ortamıza bebekli bir kadın oturdu. kadının bebeğiyle uğraşıyor, haliyle beni de rahatsız ediyor. sonra rica etti beyfendi ön taraf boş galiba siz oraya geçer misiniz dedi. ben de hostese sordum. tabi geçebilirsiniz dedi.

    konuşmaları öndeki afet de duydu. hemen yol verdi, cam kenarına geçtim. ben göz ucuyla afeti kesiyorum sürekli. bir içim su. muhabbete girsem mi diye düşünüyorum ama abazalığın lüzümü yok diye boşveriyorum.

    bilirsiniz thyde seyehat dergileri var. yarısı reklam dolu olan gibindirik dergiler. kız onu okuyodu, bitirdi ve önündeki cebe koydu. ben de muhabbete girmek için dergiyi istedim. kız gülümseyerek uzattı dergiyi. sonra muhabbete girdim.
    ben: ilgi çekici bişey var mı dergide:)
    kız: valla bikaç tatil yöresini yazmışlar o ilgimi çekti sadece:)
    ben: hangileri acaba, merak ettim.
    kız dergiyi açıp ilgili sayfaları gösterdi. ben de cam kenarından kızın yanına, yani orta koltuğa geçtim. dergiye beraber baktık biraz. bahsettiği tatil yörelerinin hepsine gitmiştim. oralardan bahsettim. muhabbet açılınca gerisi geldi. inene kadar sohbet ettik. kızın adını, nerde yaşadığını, ne iş yaptığını öğrendim.

    sonra inişe geçtik ve indik. ben biraz cool olayım ayağına kızla birlikte kalkmadım ayağa. kız ayakta kapıların açılmasını bekliyordu. kapılar açılınca bana iyi akşamlar diyip uzaklaşmaya başladı. ben de iyi akşamlar dedim, hemen ayağı kalktım ama çok arkada kaldım. kafamı gibiyim kaçırdım kızı dedim. hızlı adımlarla uçaktan çıktım kızı arıyorum. yok amk. benim bavulum yok hemen çıkış kapısına yönelip orada oyalanmaya başladım. belki bavulu vardır onu bekliyodur diye. gerçekten de bavulu bekliyormuş çıkış kapısında gördüm hemen yanına gittim
    ben: aaa merhaba.
    kız: merhaba.
    ben: yardım ister misiniz?
    kız: yok teşekkürler, zaten hafif bişey.
    ben: ne tarafa gidiyorsunuz, taksiye beraber gidebiliriz.
    kız: teşekkürler tek gitmeyi tercih ederim.
    ben: ... pek... peki
    kız: iyi akşamlar tekrar
    ben:(kollarımı açaydım gitme diyeydimmmmm)
    ···
   tümünü göster