/i/Oyunlar

Hayat bir oyundan ibaret değil midir ?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +66 -6
    kardeşlerim bir çoğunuz yaz aylarında sabah akşam dal daşşak yatmak dışında bir gibim yapmıyorsunuz. (çalışan arkadaşlara kolay gelsin) Kendimce bazı oyun önerilerinde bulunacağım.

    1- EUROPA UNIVERSALIS 4
    Strateji seven kardeşlerim oynayabilirler, oyun dünya haritası üzerinde oynanıyor ve 1444 yılında başlıyor. Total war gibi savaşlarda ordunun içine girip yönetemiyorsunuz fakat oyun diplomasi ağırlıklı işliyor.Savaşları temsili bir asker üzerinde yönetiyorsunuz yine savaşlarda da fazla özellikler var sizi tatmin edecektir. Diğer ülkelerle evlilikler,içisyanları destekleme,ticaret geliştirme,müttefik olma,topraklarında hak iddia etme... gibi özellikler mevcut eğer ilginizi çekerse linke bakabilirsiniz.
    https://www.youtube.com/w...KZ1KrB0LhILsORWiT-7iyX3zh
    oyunun başlangıç yılında dünyadaki görünüm:
    http://burrowowl.net/word...5/08/2015-08-17_00001.jpg

    2- LEFT 4 DEAD SERiSi
    Fetö örgütünün idare edildiği yerde ( pennsylvania) başlayan oyun resident evildeki zombilere benzeyen (depar atarak koşan zütler) canavarlarla savaşımızı anlatıyor. Valve'nin source motoruyla yaptığı oyun coop olarak oynanıyor ve bir hayli gerilim dolu eğer ilk defa oynayacaksanız gece,kulaklık takılı oynamayın
    3-EURO TRACK SiMULATOR 2
    Simulasyon denildiği zaman akla gelen oyunların başında gelir, gerçek tır markalarının bulunduğu oyunda steam üzerinden yama eklemek çok kolay oluyor ve otobüs firmaları,benzin istasyonlarını dahil edebilirsiniz. Dlc paketleriyle iskandinavya'nın dahil olduğu oyunda multiplayer olarak türklerle konvoy yapıp fransa gişelerini kapatabiliriz.
    http://steamcommunity.com...filedetails/?id=727545686

    4- HALF LiFE SERiSi
    Eğer bu oyunu daha önce hikaye kısmında oynamadıysanız neden bilgisayarınız var ki? Ana seri şöyledir panpalarım
    1-Half Life
    2-Half Life 2
    3-Half Life 2: Episode one
    4-Half Life 2: Episode two
    Black mesada başlayıp, xen gezegeniyle karışan olaylarla, g-man'ın bizi oradan oraya sürüklediği oyunda Gordon Freeman olarak alyx vance için dünyaları yakıyoruz.
    ek 1: half life 1 in yenilenmiş oyunu Black Mesa'ya bakabilirsiniz oyunun fanları tarafından geliştirmiş sürümde zombilerden,silahlara,görevlilerden,haritalara her yer elden geçirildi. Ağır bir half life fanı olduğum için tavsiye ederim o trenle gittiğiniz zaman yolculuk sırasında duygulanmadan dolayı pc kasabilir. Steam üzerinde şu an ücretli fakat beklerseniz mutlaka indirime girer.

    5-Sven co-op
    Half life demişken steam üzerinden bedava olarak indirebileceğiniz oyun co-op olarak oynanyıyor ve silahlar,zombiler aynı half life deki gibi. 100 den fazla map içeriyor içerik olarak korku,eğlence,zombi,ağır çatışmalı bölümler var. işten çıktığınız zaman veya sınav stresini atmak için birebir.
    benim teletabili bölüm dediğim map *
    https://www.youtube.com/watch?v=z0hTEF3iHRg

    6-DiRT 3
    WRC oyununun 2011 den sonra dibe çökmesiyle birlikte bence ralli olarak dirt şu an en iyisi oyun direksiyonuyla birlikte yoldaki çakılları bile hissedebilirsiniz. Debriyajı hızlı çekince bitiş çizgisinde stop ediyor, direksiyon sınavına girecek panpalarım bu oyunla hazırlansın *

    7-SKYRiM
    Kişisel olarak kitap okuma alışkanlığı,dizi filmler veya hayal gücü olarak bile realist biriyimdir fakat fantastik evren tarzında önerebileceğim tek şey skyrimdir. Oyun içi spoiler vermemek için oynanış tarzını aktarayım. Oyuna at arabasında başlıyorsunuz ve tam idam edileceğiniz sırada ejderya ortamı basıyor (spoilerin anasını ağlattım) ve karakterinizi seçmeye başlıyorsunuz. insan,orc,elf... gibi hepsinin farklı özellikleri var büyücü,tek elli veya çift elli kılıç kullanma,suikastçı,okçu özelliklerini kullanabilirsiniz. Oyunu 3 yıldır oynuyorum ve hala yeni gördüğüm özellikler çıkıyor. Şehirdeki çocuklarla kovalamaca oynamak gibi. Oyunun kendine ait tarihi,takvimi,dini ve milli bayramları bile var şu an yazarken bile heyecanlandım.
    https://www.youtube.com/watch?v=kPirZu4Ze4Q

    SKYRiMiN HATUNLARI MODLU BONUS:

    https://staticdelivery.ne...es/12163-2-1331492046.jpg

    http://stuffpoint.com/sky...92-skyrim-skyrim-girl.jpg

    http://www.nexusmods.com/skyrim/images/116214/ ?

    8-SERiOUS SAM 3
    Bayramlarda harçlıkları alıp internet cafeye gittiğinizde papağan sesi duyuyorsanız bilin ki o serious sam 2 dir. Yıllar sonra oyunun 3.serisi geldi ve absürt aksiyon bu sefer mısırda geçiyor. önceki oyunun üstüne bir hayli grafik kalitesi koyan bu ciddi oyunda tek üzüldüğüm şey papağan bombasını koymamışlar.
    http://steamcommunity.com...filedetails/?id=728021490

    https://www.youtube.com/watch?v=z1AqPRWDBd0

    9-Mount & Blade ( devesinigibenarap edit )
    2009 yılında Armağan Yavuz abimiz tarafından geliştirilen ilk oyunu Mount & Blade olan sonrasında Warband versiyonu olarak çıkan oyundur oyunda diğer oyunlardaki saçmalıklar gibi fantezi büyü müyü yok gayet gerçekçi ortamlarda savaşıyorsunuz single player da çok fazla mod var 3000+ saat singleplayer oynadım ben * ki birde multiplayer ayrı bir dünya ayrıca multiplayer da türk server ları ve oyuncuları baya var multiplayer içinde ayrı modlar var steam den satın alırsanız napoleonic wars dlc si var bu dlc de 1800 lerde yer alıyoruz ve o zamanlardaki bir asker gibi oynayabiliyoruz klan ortamları disiplinli oluyor bu napolyon dlc sinde subaylar felan oluyor klan maçları oluyor ki türk klanları var 200-200 savaşlar oluyor birde pw modu var bu modda roleplay yapıyorsunuz bilen bilir reign of kings oyununa benziyor bu mod biraz fakat mikrofon basmak yok yazışarak rol yapıyorsunuz krallıklar oluyor işçi olabiliyorsunuz kral olabiliyorsunuz asker olabiliyorsunuz vs.. ayrıca warbandın kendi multiplayerı yani native dede baya türk klanı var hatta milli takım bile oluyor en son yapılan şampiyonada bizim milli takımımız şampiyon oldu *

    Not : TaleWorlds oyun motorunun kendisinin yaptığı ve grafikleri eski oyunlara nazaran çok daha iyi olan bir oyun çıkartacak daha çıkmadı oyun 2012 den beri yapıyorlar oyun motoru yapmak çok uzun zaman alıyor bu arada neyse çıkacak oyunun ismide Mount & Blade II : Bannerlord olacak bunu editleyip yaazarsan sevinirim bu arada sarranidlerin anası kaşar aq arapları

    10- RUST
    Allahım (c.c) nasıl unuturum şu oyunu, entry başındaki dal daşşak ifadesi işte bu oyun için geçerli. Oyuna aynen böyle başlıyorsunuz. zütünüzdeki dondan silaha kadar gelişe gelişe gidiyorsunuz. Arkadaşlarınızla da oynayabilirsiniz.

    ek 1: panpalarım steam adım mcbabayaro_57 arkadaş olarak ekleyebilirsiniz. Önerileriniz varsa bekliyorum. ilgi gelirse tavsiye etmeyeceğim oyunlar da gelecek.
    ek 2: Arkadaşlar neden cs:go yok şu yüzden tabiki cs go oynarsınız fakat ben yapamadım. 1.6 daki tadın grdıbını alamadım. Oynamaya çalıştım gelen vurdu geçen vurdu...
    ek 3 :Oyunlardan almak istedikleriniz olursa lak diye almayın steam üzerinde ara ara indirimler oluyor takip edin.
    ek 4: Sizden gelen bazı oyunları da paylaşıyorum. orta seviye derken, standart pclerde yüksek ayarlarda kasmadan oynayabileceğiniz oyunları demek istedim. Benim bilgisayar gta 5 i en düşük ayarlarda açıyor ama 33 cm damarlı yemiş gibi oluyor sonra.

    SiZDEN GELENLER

    Orcs Must Die! Unchained - Open BETA :
    Arkadaşlarınızla birlikte başka kişilerle oynayıp eğlenebilir ve keyif alabilirsniz grafikleride çok iyi olmadığı için orta PC lerde kullanabilecek bir oyun
    bir çok karakter bulunan ve free 2 play olan oyuna para vermeniz gerekmiyor. Oyun karşı taraftaki elması yok etmek üstüne kurulu.
    Oyunda tuzak kurup kendinizi korumak ve saldırıyorsunuz, canavarlar var bunlarda karakterlerin yanlarından gelip minyon gibi saldırıyorlar.

    high and dry, yolladı. >

    Dragon age origins : 4 kişilik takımjnla hem dolaşıp hem savaştığın , her türlü aşk ilişkisi yaşayabildigin ( evet gibiş te var ve izletiyo biraz ) harika bir rpg oyunu yaptığın seçimler oyunu baya etkiliyor.

    guvenilmez adam sahtekar11, yolladı >

    Halo combat evolved: Efsanevi halo serisinin konsollar dışında pcye çıkan ilk oyunudur. Bu oyun konsolda fps oynanabileceğini kanıtlamıştır. Oyunda battlefield dan çok daha önce oyun içi araç kullanma imkanı sunmaktadır. Oyunda uzaylı ve insan araçlarını ve silahlarını kullanabiliyorsunuz. Oyunda ana kahramanımız master chief i yönetiyorsunuz ve master chief e cortana adlı sibernetik bir yapay zeka oyun boyunca eşlik ediyor. Oyun uzaylı(covenant) insan savaşını konu alıyor. Oyunun hikaye modu çok güzeldir ve adını uzaylıların inşa ettiği halka şeklindeki yapıdan alır. Oyunda 3 taraf var. insanlar uzaylı koalisyonu ve her ikisine karşı savaşan flood paraziti. Ayrıca bu oyun açık uçlu bir oynanış sunmaktadır. Oyunun en güzel özelliği ise kesinlikle müzikleri. Oyunun bütün müzikleri çok güzel gaza getiren türden. Aynı zamanda hüzünlü ve hafif müzikleri de var. Görevlerinizi istediğiniz yerden başlayarak istediğiniz yolları seçerek ilerleyebilirsiniz. Ayrıca crack gerektirmeyen ve çok eğlenceli olan 25 haritalı 16 kişilik multiplayer desteği sunmaktadır. Bir diğeri için (bkz: halo 2)

    ek 5: Şimdiden söylüyorum yok enesmiş yok burakmış bilmem ne oyunmuş bu ve bunların oynadığı oyunları yazan tavsiye edene half lifedeki falsolu füze girsin.
    ek bilmem ne: yazı sınırına gelmişiz devamı gelirse entrylerde... elinize sağlık
    ···
   tümünü göster